7 400 koululaista mukaan Partioseikkailuun

Koulu alkaa monella 1.–2. luokkalaisella vauhdikkaissa merkeissä, sillä yli sadassa koulussa ja iltapäiväkerhossa seikkaillaan partion jännittävässä maailmassa! Pääkaupunkiseudulla koululaisten Partioseikkailuun on ilmoittautunut mukaan ennätykselliset 7 400 lasta yli sadasta koulusta ja iltapäiväkerhosta.

Partioseikkailu koostuu erilaisista toiminnallisista aktiviteeteista. Viikon aikana kokeillaan ja opitaan uusia asioita sekä liikutaan luonnossa. Viikko huipentuu yhdessä tehtävään retkeen lähiluontoon. Sen lisäksi, että oppilaat oppivat paljon hyödyllisiä tietoja ja taitoja, Partioseikkailu toimii myös mainiona ryhmäyttämisen välineenä. Materiaali pohjautuu uuteen valtakunnalliseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan ja mukailee myös partion kasvatustavoitteita, jotka tukevat lapsen kasvua ottaen huomioon ikäryhmän kehitysvaiheet ja yksilölliset ominaispiirteet.

Kääk, menikö tilaus ohi suun?

Ei hätää, mattimyöhäisetkin ehtivät vielä tilaamaan maksuttomat materiaalit – toimi nopeasti ja tee tilaus täällä. Partioseikkailun aktiviteeteista riittää koululaisille ohjelmaa noin viikoksi, esimerkiksi kahden oppitunnin verran päivässä. Kunakin päivänä toimitaan eri teeman parissa. Materiaalista löytyy myös ohjeita partiotapoihin sekä lukuisiin leikkeihin. Luokat ja ryhmät voivat käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla ja itselleen sopivana ajankohtana, mieluiten elokuun aikana.

Kuva Eeva Helle