Äänestä Vuoden toimivaa partiojohtajaa ja uutta aikuista

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Vuoden toimiva partiojohtaja ja Vuoden uusi aikuinen 2018 -haut ovat nyt käynnissä!

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset (PäPa) antaa vuosittain Vuoden toimiva partiojohtaja -kunniamaininnan yhdelle, päpalaiselle nuorelle partiojohtajalle. Tänä vuonna annetaan myös ensimmäistä kertaa kunniamaininta Vuoden uudelle aikuiselle vapaaehtoiselle. Molemmat kunniamaininnat julkaistaan piirileiri Kliffalla. Valinnan tekee ehdotusten perusteella PäPan piirihallitus.

Vuoden toimivaksi partiojohtajaksi haemme henkilöä, joka on omalla toiminnallaan edistänyt oman lippukuntansa kasvua tai laajemmin partion kuulumista kaikille erityisesti aktiivisesti ottamalla toimintaan mukaan uusia aikuisia. Kunniamaininnan saajan tulee olla alle 30-vuotias ja jonkin päpalaisen lippukunnan jäsenmaksun maksanut jäsen. Ehdota vuoden toimivaa partiojohtajaa tämän lomakkeen kautta.

Vuoden uudeksi aikuiseksi haemme henkilöä, joka on liittynyt partioon vasta aikuisena tai palannut partioon pitkän tauon jälkeen ja on omalla toiminnallaan edistänyt partion avoimuutta ja madaltanut kynnystä myös muiden aikuisten vapaaehtoisten mukaan lähtemiseen.​ Kunniamaininnan saajan tulee olla hakemishetkellä yli 18-vuotias ja jonkin päpalaisen lippukunnan jäsenmaksun maksanut jäsen. Ehdota vuoden uutta aikuista tämän lomakkeen kautta.

Kuka vain päpalainen partiolainen voi ehdottaa haussa mielestään kunniamaininnan ansaitsevaa partiojohtajaa Partioviikon sunnuntaihin 29.4.2018 mennessä.

Huom! Valinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen ja sisällön perusteella. Lisätiedot, piirinjohtaja Siiri Kihlström siiri.kihlstrom@partio.fi 0442936449

Kuva: Susanna ”Suski” Oksanen