Äitienpäiväretkelle Nuuksion Haukkalammelle

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ylläpitämä Haukkalammen opastupa avaa ovet kesäkauteen tulevana äitienpäiväviikonloppuna Nuuksion kansallispuistossa. Partiolaiset ovat paikalla koko kesän tiistaista sunnuntaihin klo 10.00–16.30. Retkeilijöitä neuvotaan mm. reittien valinnassa, ja partiolaisilta voi tilata ryhmille pikaopastuksia, lisätiedot haukkalampi(a)partio.fi. Haukkis sopii retkikohteeksi vaikka omalle partioryhmälle! Opastuvalla on myynnissä kahvia ja pientä purtavaa sekä Nuuksio-aiheisia tuotteita.

Saunaan retken päätteeksi

Lauantaina 20.5. ja lauantaisin siitä eteenpäin Haukkalammella lämpiää sauna klo 13–16. Uskaliaimmat voivat pulahtaa myös uimaan! Sauna ei ole suuren suuri, joten varmistathan laudepaikkasi ennalta numerosta 040 450 1664 (soita tai laita viesti). Saunominen maksaa 6 € henkilöltä. Otathan mukaan oman pyyhkeen ja laudeliinan. Partiolaiset saunovat 5 € hintaan jäsenkorttia näyttämällä ja alle 7-vuotiaat aikuisen kanssa hintaan 4 €.

Lisätietoja netissä sekä PäPan fb-sivuilla – seuraa meitä, ilmoittelemme somessa myös satuhetkistä ja muusta erityisohjelmasta!