Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n talouspäälliköksi on valittu Aleksi Harmokivi, 27-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri Sipoosta. Aleksi aloittaa tehtävässä 1.9.2016.

Ennen nyt alkavaa tehtävää Aleksi työskenteli varainhankinnan parissa HelsinkiMissiolla. Lisäksi luottamustehtävässään Suomen Mensa ry:llä Aleksi vastaa yhdistyksen taloudesta.

Aleksi kuvailee itseään: ”Koska työ ja luottamustoimet pyörivät vahvasti talouden ja toiminnan mahdollistamisen ympärillä, on sanomattakin selvää, että saan kiksit numeroiden pyörittelystä. Onhan se nyt upea tunne, kun saa viimeisetkin desimaalit täsmäämään. Vastapainoksi kerrottakoon, että nautin vapaa-ajallani myös nasevasta sanailusta ja hyvistä kirjoista. Ja liikunta. Sitä harrastan aivan liian vähän. Partiossa en ole ollut, mutta kuulemma sen voi aloittaa aikuisenakin. Olen alkavasta työstä enemmän kuin innoissani.”