Espoon Partiotuen ja Partiokannuksen syyskokouksissa valittiin aluejärjestöjen hallitukset, käsiteltiin sääntömääräisiä asioita ja suunniteltiin tulevaa toimintakautta.


Espoon Partiotuen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistaina 25.10. Partioasemalla. Paikalla oli kymmenkunta osallistujaa ja asialistalla oli mm. uuden puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä toiminstasuunnitelman hyväksyntä.

Puheenjohtajaksi kaudelle 2023 valittiin Arttu Arponen Lounapartiosta. Arttu on toiminut EPT:n puheenjohtajana kuluvan vuoden ja tämä on hänelle toinen kausi. EPT:n hallitukseen valittiin niin ikään jatkokaudelle 2023-2024 Paula Silfverberg Kivenlahden Piilevistä. Onneksi olkoon molemmille!

Hallituksen loput kolme paikkaa tullaan täyttämään ylimääräisessä vuosikokouksessa 14.11., jonka kutsun löydät: Ylimääräinen vuosikokous 14.11.22 – Espoon Partiotuki ry

Kokouksessa hyväksyttiin EPT:n vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Ensi kaudelle toiminnan tavoitteeksi on nostettu erityisesti pestauskulttuurin sekä pestissä toimimisen ja pestissä viihtyvyyden kehittäminen ja parantaminen. Toimenpiteinä EPT panostaa pestikeskusteluihin, palautteen keräämiseen sekä tapahtumien raportoimiseen.

Voit tutustua tarkemmin kokousmateriaaleihin:

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Muut kokousmateriaalit


Partiokannuksen syyskokous pidettiin keskiviikkona 26.11. Kokouksessa valittiin Partiokannukselle uusi hallitus. Jari Marvia Tavasteista valittiin puheenjohtajaksi, ja hänen lisäkseen hallitukseen valittiin Lauri Kivelä (Korson Honkapartio), Ella-Maria Räsänen (Erämetsot), Ari Toivonen (Korson Honkapartio), Henri Kiviranta (Korson Honkapartio) ja Ella-Roosa Ilomäki (Pyhän Laurin Ritarit) ja Riikka Rahtola (Aviapartio). Onnea uudelle hallitukselle!

Tuleva vuosi on muuten tavanomainen, mutta erityisyytenä Pohjoisamaiset johtajapäivät järjestetään Suomessa, eli vantaalaiset partiolaiset ja Vantaan ystävyyskaupunkien partiolaiset kerääntyvät yhteen johtajapäiville syksyllä 2023.


Espoon Partiotuki ry (EPT) on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien aluejärjestö. EPT:n alueella toimii 43 lippukuntaa. EPT:n alueen lippukunnissa on lähes 5000 jäsentä.

Partiokannus ry on aluejärjestö, jonka jäseniksi voivat liittyä vantaalaiset partiolippukunnat. Partiokannus tukee vantaalaisia lippukuntia ja kehittää alueen partiotoimintaa. Yhdistys järjestää lippukunnille niiden tarvitsemaa partiotoimintaa ja koulutusta, pitää yhteyttä eri sidosryhmiin sekä edistää vantaalaista partioyhteistyötä.


KUVAT: Sara Toivonen, Alex Inkiläinen