Anna Majava aloitti elokuussa Vantaan aluejärjestön eli Partiokannuksen työntekijänä

Anna Majava, 25, aloitti elokuussa Vantaan aluejärjestön eli Partiokannuksen työntekijänä. Tällä hetkellä Anna on toimistolla kolme päivää viikossa ja viimeistelee samalla Helsingin yliopistolla yleisen ja aikuiskasvatustieteen opintoja.

Partiotaustaa Annalta löytyy Helsingin Paloheinästä Kaskipartiosta, jossa hän on muun muassa ohjannut ryhmiä sudareista tarpojiin sekä toiminut hallituksen jäsenenä.

Viime vuosina järjestöhommat Helsingin yliopistolla ovat olleet iso osa Annan elämää. Hän on muun muassa toiminut Peduca ry:n eli Helsingin yliopiston yleisen ja aikuiskasvatustieteen sekä luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestön hallituksessa ja puheenjohtajana.

Lisäksi Anna on toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa (HYY) järjestövaliokunnan varapuheenjohtajana sekä ollut mukana Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö Condus ry:n toiminnassa:

Näissä on ollut tärkeänä kärkiajatuksena itsellä se, että ollaan mukana luomassa turvallinen ja mukava ympäristö sekä yhteisö kaikille jäsenille ja tekijöille. Vapaaehtoistyön tekeminen ja tukeminen sekä tekijöiden hyvinvointi ja kehittyminen on itselle tosi innostavaa ja tärkeää”, Anna kertoo.

”Olen tosi innoissani tulevasta partiosyksystä, ja on kivaa päästä tutustumaan Vantaan lippukuntiin ja toimijoihin!” Anna tiivistää.

Annan tavoittaa parhaiten sähköpostitse anna.majava@partio.fi tai puhelimitse 044 7481792.

Partiokannus on Vantaan partiolaisten aluejärjestö, jonka jäseniä ovat vantaalaiset lippukunnat. Vantaalla toimii noin 20 lippukuntaa ja lähes 1700 jäsentä. Aluejärjestön tehtävänä on tukea vantaalaisia lippukuntia toiminnassaan järjestämällä muun muassa koulutuksia sekä kehittämällä yhteistyötä. Työntekijä vastaa erityisesti Vantaan lippukuntien toiminnan tukemisesta ja Kannuksen hallinnosta.