Bonfire – Urbaani aikuisten iltanuotio 19.9.

Kiinnostaako partioharrastuksen aloittaminen aikuisena? Mitä kaikkea partio tarjoaa aikuisille? Miltä tuntuu kokea iltanuotio kaupunkiympäristössä?

Tule mukaan ottamaan selvää! Bonfire, Helsingin suurin iltanuotio, järjestetään 19.9.2017 Pauligin huvilalla (Mechelininkatu 36) klo 18–21.

Bonfire – Urbaani iltanuotio on partiosta kiinnostuneille aikuisille ja opiskelijoille suunnattu tapahtuma, jossa partioon tutustuminen ja kokeileminen on ennennäkemättömän helppoa. Pääkaupunkiseudun lippukunnat esittelevät kierrettävillä ohjelmapisteillä, mitä kaikkea partio voi olla aina trangiapitsasta telttasaunaan. Osallistuaksesi et tarvitse kuin hivenen uteliaisuutta!

Tapahtumaan voi saapua oman aikataulunsa mukaan, mutta ohjelmapisteiden kiertämiseen on hyvä varata riittävästi aikaa ennen iltanuotion alkua. Iltanuotio alkaa noin klo 20.

Olit sitten partiosta kiinnostunut aikuinen, juuri pääkaupunkiseudulle muuttanut vanha partiolainen, joka etsii itselleen uutta lippukuntaa tai päpälainen: ota kaverisikin mukaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan ikimuistoisista partioelämyksistä ja Helsingin suurimmasta iltanuotiosta!

Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön.

Lippukuntatoimija, joko sun lippukunta on ilmoittanut Bonfire-pisteensä mukaan? Ilmoittautua voi vielä 10.8. asti täällä. Tehdään yhdessä loistotapahtuma!

Lisätietoja tapahtumasta Hanna Piitulaiselta (hanna.piitulainen(at)partio.fi)

Kuva Susanna Kantola