Tuntuuko, että partio on vain solmuja metsässä ja pitkiä vaelluksia kaatosateella? Saattaa se olla sitäkin, mutta se voi olla myös jotain aivan muuta. Tule ottamaan siitä selvää Urban Bonfirelle, pääkaupunkiseudun suurimmalle iltanuotiolle tämän viikon torstaina 19.9.!  

Urban Bonfire on opiskelijoille ja aikuisille suunnattu partiotapahtuma, jossa lippukunnat eli paikallisjärjestöt esittelevät toimintaansa. Tarjolla ainakin lettuja, Partio-Aliasta sekä paracord-rannekkeiden tekoa! Osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse olla partiolainen, pieni hiukkanen uteliaisuutta riittää. 

Tapahtumiin Helsingin Teurastamolle tai Espoon Otaniemeen Alvarinaukiolle voi saapua oman aikataulun mukaisesti. Lippukuntien ohjelmapisteet aukevat kello 18 ja sulkeutuvat kello 20 mennessä, jolloin roihahtaa yhteinen iltanuotio. Nuotio sammuu viimeistään kello 21.  

Olit sitten entinen partiolainen, juuri pääkaupunkiseudulle muuttanut opiskelija, joka ei ole löytänyt täältä vielä lippukuntaa, tai kaipaat elämääsi uutta rentoa harrastusta, Bonfire on juuri sinulle! Myös vain paikalle tuleminen ja fiiliksestä nauttiminen on sallittua.  

Ja partiolainen, tule paikalle ja nappaa juuri se kaveri mukaan, jolle olet aina halunnut esitellä partiota. Bonfire on siihen aivan mahtava tilaisuus! 

Urban Bonfire on maksuton ja päihteetön, kaikille avoin tapahtuma.  Lisää tietoa Facebookissa.

Teksti: Katariin Pekkonen

Kuva: Antti Raikunen