Torstaina 15.9.2022 Bonfire – Urbaani iltanuotio tuo partion Art Cafen Taideterassille klo 18 alkaen. Illan aikana pääsee tutustumaan partiotoimintaan rennosti yhdessä ystävien kanssa ja illan kruunaa yhteinen iltaohjelma. Tapahtuma on maksuton, kaikille avoin ja päihteetön.

Tapahtumassa käytetään elektronista bingo-korttia, johon voi kerätä leimoja eri ohjelmapisteiltä. Leimoja keräämällä voi illan päätteeksi lunastaa itselleen Bonfire-haalarimerkin. Tänä vuonna partioon tutustuminen tapahtuu erilaisten teemojen kautta. Tämän vuoden teemat ovat partiopoukama, activitypark, yhteiskunta-lounge, retkeilykulma sekä mindfulness-laguuni.

Activityparkissa voi puuhastella niin yksin kuin yhdessä. Ohjelmassa on lyhyitä tehtäviä, joissa pääsee kokeilemaan niin omia älyllisiä kuin fyysisiä taitojaan pieni pilke silmäkulmassa. Paikalle voi tulla myös vain katsomaan, mitä ihmettä partiossa oikein puuhataan ja kannustamaan muita tehtävissä.

Mindfulness-lagunissa pääsee hengähtämään ja verestämään hamahelmilisko- ja ystävännauhataitoja sekä askartelemaan tsemppikortteja tai ihan vain hengailemaan ja katsomaan, kun muut askartelevat. Mindfulness-laguuni muistuttaa meitä kaikkia siitä, että aina ei voi paahtaa menemään eikä aina tarvitse olla niin vakavissaan.

Partiopoukamasta saa lisätietoa partiosta ja pääsee keskustelemaan partiolaisten kanssa. Voisiko partio olla sun juttu? Tule ottamaan selvää! Täällä pääset tutustumaan myös partion kansainvälisiin mahdollisuuksiin.

Retkeilyukulmassa pääset tutustumaan erilaisiin retkeilyvarusteisiin pelien kautta ja saat parhaat reittivinkit Suomen kansallispuistoihin.

Voit lukea lisää Bonfirestä täältä. Osallistu Bonfiren Facebook-tapahtumaan ja kutsu myös tutut mukaan!

Pääset ilmoittamaan itsesi ja partiosta kiinnostuneet ystäväsi mukaan täältä! Toivomme tapahtumaan ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme arvioida tarjoilujen määrät paremmin, mutta paikalle voi saapua myös spontaanisti!

Tervetuloa!

Kuva: Petteri Ojala