Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vuoden toimivan partiojohtajan ja uuden aikuisen haut ovat käynnistyneet! Tunnustusten ehdottaminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Käy siis kurkkaamassa lomake ja naputtele hakemukset vaikka samalta istumalta!

Vuoden toimiva pääkaupunkiseutulainen partiojohtaja

Vuoden toimivaksi partiojohtajaksi voi kuka tahansa ehdottaa ketä tahansa alle 30-vuotiasta pääkaupunkiseutulaista partiojohtajaa. Tänä vuonna valinnassa painotetaan alueellista yhteistyötä ja sen edistämistä.

Onko johtajakaverisi innostanut tarpojia alueen tapahtumiin? Toimiiko juuri teidän alueella ihana valmentaja? Nappasiko naapurilippukunnan tyyppi kopin alueen yhteisestä ROKista? Tai onko teidän alueella kehitelty jotain ihan uutta yhteistyötä? Nyt on aika kiittää juuri näistä!

Vuoden uusi aikuinen

Ehdota partion viimeisen viiden vuoden sisällä aloittanutta tai pidemmän tauon jälkeen partioon palannutta aikuista vuoden uusi aikuinen -kunniamaininnan saajaksi. Tänä vuonna valinnassa arvostetaan tarpoja-, samoaja- tai vaeltajaikäkauden toiminnan tukemista tai edistämistä.

Loistavia ehdokkaita tunnustuksen saajaksi ovat luotsit! Yhtä hyvin voit kuitenkin ehdottaa myös vaikkapa vaeltajia Suomi-projektissa auttanutta, tarpojien retken suunnitellutta, samoajia kisaamaan innostanutta aikuista tai muuta nuorten kanssa toimivaa aikuista.

Piirihallitus valitsee vuoden toimivan pääkaupunkiseutulaisen partiojohtajan ja uuden aikuisen. Valinta julkistetaan partioviikolla! Pääset jättämään ehdotuksesi oheisten linkkien kautta. Viimeinen päivä ehdotusten jättämiselle on 31.3.2022.

Ehdota vuoden toimivaa pääkaupunkiseutulaista partiojohtajaa

Ehdota vuoden uutta aikuista

Lisätietoa: piirin varajohtaja Emma Vartiala, emma.vartiala (at) partio.fi