EPT:n uudet kasvot Aino Valkama ja Elsa Hanninen

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolta löytyy nyt kaksi uutta työntekijää! EPT:n eli Espoon Partiotuen lippukuntakoordinaattorina aloittaa lokakuussa Tarja Vartiaisen jatkajana Aino Valkama. Väiskin eli EPT:n kesän 2020 kesäleirin projektityöntekijänä toimii Elsa Hanninen.

Lippukuntakoordinaattori Aino

EPT:n työntekijänä Ainon vastuulla on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien tukeminen. Espoon Partiotuen alueella toimii 43 lippukuntaa, joissa on lähes 4 400 jäsentä.

Aikaisemmin Aino on työskennellyt Leirikesä ry:llä leirinjohtajana vuosina 20182019. Tällä hetkellä hän suorittaa sosionomin opintojaan loppuun Metropolian Ammattikorkeakoulussa ja tekee harjoittelua PäPan toimistolla sisutoiminnan kehittämisestä. Aino on siis jo tuttu kasvo toimiston käytävillä.

Ainolla  on pitkä partiotausta omassa lippukunnassaan Messukylän metsätytöissä Tampereella, jossa hän toimii tällä hetkellä lippukunnanjohtajana. Partiossa uutta lippukuntakoordinaattoria innostavat erityisesti retkeily ja hyvä tekemisen meininki. ”Odotan jo innolla uusia haasteita sekä tutustumista alueen toimijoihin!” Aino kertoo.

Ainon tavoittaa tällä hetkellä parhaiten sähköpostitse: aino.valkama(a)partio.fi.

Väiskin projektityöntekijä Elsa

Finnjamboree Roihun projektityöntekijänä vuonna 2016  ja PäPan piirileiri Kliffan talouspäällikkönä vuonna 2018 toiminut Elsa pääsee jälleen työskentelemään leirin parissa. Lippukunnassaan Haagan Sirkuissa Elsa on muun muassa ollut lippukunnanjohtajana, talousvastaavana, johtanut ryhmiä ja tehnyt kaikkea mahdollista.

Elsa tekee parhaillaan gradua soveltavasta matematiikasta Helsingin Yliopiston matematiikan ja tilastotieteen laitoksella. Syksyllä 2019 Elsa on toimistolla kolme päivää viikossa ja keväällä 2020 täysipäiväisesti syyskuuhun asti.

”Parasta Väiskin tekemisessä on päästä tutustumaan uusiin ihmisiin sekä päästä käyttämään vapaaehtoisena hankittua projektiosaamista partiossa työntekijän roolissa”, Elsa tiivistää.

Elsan tavoittaa sähköpostitse elsa.hanninen(a)partio.fi tai numerosta 044 748 17 92.