Erätaito 0 – retkeilyn alkeet Nuuksiossa

Piirin Aikuisryhmä on järjestänyt uusille aikuisille Tervetuloa partioon -koulutuksen yhteydessä Erätaito 0 – retkeilyn alkeet -kurssin nyt kolme kertaa. Erätaito 0 on suunnattu erityisesti uusille aikuisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta partiosta tai retkeilystä.

Toukokuun alussa järjestetyllä kurssilla osallistujat pääsivät piirin erätaitotoimikunnan johdolla tutustumaan retkeilyn alkeisiin, kuten trangian kasaamiseen, teltan pystyttämiseen ja nuotion sytyttämiseen. Katso Erätaitotoimikunnan puheenjohtajan Antti Jalon kuvat kurssilta Nuuksiosta, Kolmoislammin varaustulipaikalta:

Seuraavan kerran Erätaito 0 -kurssi järjestetään keväällä 2019. Sitä odotellessa voit myös suunnata suoraan Erätaito 1 -kurssille, jos retkeilyn alkeet ovat jo hallussa. Erätaitokursseja on myös kokeneemmille retkeilijöille. Katso lisätiedot piirin nettisivuilta tai toukokuun lopussa ilmestyvästä jäsenlehdestä (Heppu 3/2018).

Tsekkaa myös koulutuspäivän 28.10. sisältö piirin nettisivuilta päpa.fi/tapahtumat. Tällöin on tarjolla koko päivän täydeltä lyhyitä koulutuksia eri aiheista.