Esikoulujen Partioviikko 2020 – Ilmoittaudu mukaan 31.1. mennessä!

Partiolaiset kutsuivat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2020. Partioviikolla 2020 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Uudistunut opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 20.-28.4. tai vaikka vasta toukokuussa. Kampanjan materiaaleihin pääset tutustumaan tämän sivun alalaidassa. Uudistunut opettajan opas ilmestyy partioviikolla.

Partioviikon viettämisessä oli vuonna  2019 mukana 30 000 lasta 1500 esikouluryhmästä (1000 esikoulua). Vuonna 2018 mukana oli 24 000 lasta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kampanjaan tehdään 31.1.2020 mennessä. Ilmoittaudu täältä. 

Materiaalit lähetetään ilmoittautuneille esikouluille maaliskuun aikana.

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa.