Esikoulujen partioviikko yhdistää lippukunnat ja eskarit

Tänä keväänä ympäri Suomea vietetään jälleen esikoululaisten partioviikkoa! Ilmoittautuminen kampanjaan on päättynyt ja koko maasta noin 1500 eskariryhmää ja 24 000 lasta on mukana. Pääkaupunkiseudulta mukana on 187 esikoulua ja 4366 esikoululaista. Esikoulut voivat käyttää valmista materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 23.-29.4. tai vaikka vasta toukokuussa.

Lippukunnat löytävät omalta alueelta mukaan ilmoittautuneet eskarit PäPan Iltapäiväkerhosta, alueiden omista Facebook-ryhmistä tai ottamalla yhteyttä toimistolle: linnea.eerola(a)partio.fi / puh. (09) 88651222.

Viikon aikana eskareissa kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana. Viikon päätteeksi lapset palkitaan Partioviikko-pinsseillä. Ottakaa siis reippaasti yhteyttä lähialueenne esikouluun ja buukatkaa partiovierailu!

Opettajan opas sisältää valmiit ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Kampanjan materiaaleihin pääset tutustumaan täällä.

Lue lisää vierailun järjestämisestä.

Kannattaa lukea myös Timanttipartion onnistuneesta kokemuksesta ja hyödyntää oheisia esikouluille tarkoitettuja materiaaleja.