Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry hakee päiväleirinjohtajia lasten avoimien päiväleirien johtamiseen, ohjelman suunnitteluun ja toteuttamiseen. 7–10-vuotiaille suunnatut päiväleirit toteutetaan kesäkuussa 2017 Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen päivätyö ja sijoittuu välille 5.6.–30.6. Lisäksi työhön sisältyy koulutusta ja leirin suunnittelua huhti-toukokuun aikana. Leirinjohtajia palkataan yhteensä 14 henkeä. Leiriviikkoja tulee jokaiselle 2–4 riippuen leiriläisten määrästä.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyöpaikan hyvässä porukassa. Saat kokemusta leirinjohtamisesta, päiväleirien järjestämisestä kaupunkiympäristössä ja pääset käyttämään luovuuttasi ohjelman suunnittelussa!

Etsimme yli 18-vuotiasta leiritoiminnasta innostunutta ja omatoimista henkilöä, jolla on kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä ryhmän johtamisesta. Leirinjohtaja vastaa leirinsä ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta, leiriturvallisuudesta sekä leirin raportoinnista. Hän ohjaa leiritiimiinsä myöhemmin valittavia leiriohjaajia (2 kpl) sekä toimii läheisessä yhteistyössä muiden leirinjohtajien kanssa.

Hakemus ja CV pyydetään lähettämään viimeistään 20.2.2017 klo 18.00 sähköpostitse osoitteisiin: essi.pankka(a)partio.fi & emma.japisson(a)partio.fi. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian. Palkka on lähtökohtaisesti 11€/h ja työaika 40h/leiriviikko.

Lisätietoja Päiväleirien nettisivuilta ja päiväleirikoordinaattoreilta:

Essi Pankka: essi.pankka(a)partio.fi & Emma Japisson: emma.japisson(a)partio.fi

Haemme myös vähintään 16-vuotiaita leiriohjaajia päiväleireille. Ohjaajahaku starttaa 21.2.!

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry on pääkaupunkiseudulla toimivien 130 partiolippukunnan muodostama piirijärjestö. Toiminta-alueitamme ovat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa, joissa kokoontuu viikoittain noin 900 lasten ja nuorten partioryhmää. Partioharrastaminen mahdollistetaan vapaaehtoisvoimin, ja pääkaupunkiseudulla teemmekin vuosittain miljoona tuntia vapaaehtoistyötä. Se vastaa noin 600 nuorisotyöntekijän työpanosta.