Haluatko mukaan tekemään Bonfirea?

Bonfire - urbaani iltanuotio on PäPan järjestämä aikuisrekrytapahtuma lippukunnille 15.9. klo 18:00-21:00. Yhteisen alkuohjelman sekä iltanuotion lisäksi partiofestareilla jokainen lippukunta saa esitellä omaa toimintaansa kiinnostuneille yli 18-vuotiaille: muille lippukunnille, pääkaupunkiseudulle juuri muuttaneille partiolaisille sekä opiskelijoille.

Jos lippukuntasi kärsii johtajapulasta ja olette valmiina ottamaan mukaan uusia aikuisia, Bonfire on juuri oikea paikka!

Miten mukaan?

1. Miettikää lippukunnallenne jokin ohjelmapiste Bonfireä varten. Pisteellä kannattaa esitellä sitä ohjelmaa, joka tekee teidän lippukunnasta omanlaisensa: se voi olla kiipeilyä, suussasulavaa trangiasafkaa tai mitä tahansa muuta!
  2. Ilmoittautukaa mukaan täällä (https://docs.google.com/forms/d/1ASkDFXHo5E6aPjizkmRJQYm
    LY7VlXKTtVks1ODa8pe8/viewform
    ) 10.8. mennessä!

Lisätietoa tapahtumasta Saara Leinolta (saara.k.leino@gmail.com tai +358 40 5765109) tai Bonfiren Facebook-tapahtumasta!