Haukkalammen opastupa

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kausioppaat pitävät kesäkaudella auki Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammen opastupaa ja antavat luonto- ja retkeilyneuvontaa. Opastuvalla on myytävänä kahvia ja pientä purtavaa sekä Nuuksio-aiheisia tuotteita.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ylläpitää Haukkalammen opastupaa Nuuksiossa kesällä 2017. Oppaamme kertovat mielellään luonnossa liikkumisesta, Nuuksiossa yöpymisestä sekä partiosta. Tuvalla on myynnissä myös kahvia, pientä purtavaa sekä joitakin Nuuksio-aiheisia tuotteita.

The Helsinki Metropolitan Area Guides and Scouts run the Haukkalampi Guide Hut in Nuuksio during summertime. The guides are happy to give you advice about the nature, camping in Nuuksio National Park and scouting. Coffee, little snacks and some Nuuksio products are also sold at the Hut.

Aukioloajat / The Guide Hut is open

Tuvan aukioloajat:

Kesä (13.5.–17.9.)

ti-su/ Tue-Sun 10.00–16.30

Syksy (23.9.–22.10.)

la-su/ Sat-Sun 9.30–16.00

Opastukset / Guidance

Oppaamme tarjoavat maksutta 15 minuutin puisto-opastuksia opastuvalla. Lisäksi päiväkotiryhmät voivat varata maksuttoman tunnin mittaisen puisto-opastuksen maastoon, koululaisryhmiltä (1.–9. luokka) veloitetaan 1,5 euroa/osallistuja.

Opastustiedustelut sähköpostitse: haukkalampi(ät)partio.fi. Toivomme, että opastukset varataan vähintään viikkoa aikaisemmin.

The guides can give a free 15-minute-long guiding of the Nuuksio National Park at the Hut. For kindergarten groups we can arrange an hour-lasting free activity when booked beforehand. For school groups (classes 1-9, ages 7-16) the guidance is also possible at a price of 1.5€ per student.

Please contact us on email if you have anything to ask. We’d appreciate it if you booked the guidings at least a week beforehand please: haukkalampi(a)partio.fi

Opastuvan yhteystiedot / Contact us:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo

haukkalampi(ät)partio.fi