Heppu 6/2018 ilmestyy tänään

Vuoden 2018 viimeinen ja samalla toinen uudistettu jäsenlehti Heppu ilmestyy tänään perjantaina 7.12. Lehdestä voit tarkistaa syksyn partiovaalien tulokset (s. 4), tutustua Ella Jokelaan, joka kirjoitti partiosta oppimispäiväkirjaa (s.69), tsekata ensi kesänä ensimmäistä kertaa PäPassa järjestettävään samoajaleirin tämän hetkiset tunnelmat (s. 10), perehtyä vuoden 2019 ohjelmapainotukseen Ulos koloilta (s. 11), selvittää, minkälaisia ovat lippukuntien joulutraditiot varainhankinnan näkökulmasta (s. 1213),  katsoa tunnelmat marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina järjestetystä Hiipivä Haamu -salapoliisikilpailusta (s. 1415), tutustua vuoden alussa aloittavaan uuteen piirihallitukseen (s. 1617) sekä kurkistaa lippukuntien parhaisiin somekuviin (s.18).

Lehden lopusta löytyy tällä kertaa kevään 2019 toimintaliite. Liitteeseen on koottu kevään 2019 kaikki yhteiset tapahtumat, kurssit ja partiotaitokilpailut (s. 2021 ja 25). Alueina ja piirinä toteutetut tapahtumat ovat tärkeä osa ikäkausien ohjelmaa ja auttavat johtajistoa toteuttamaan kattavampaa toimintaa niin itselleen kuin koko lippukunnalle. Lisäksi haastateltavana on Hesparton pestijohtaja Pinja Korvenoja, joka osallistui syksyllä yhdessä lippukuntansa johtokolmikon kanssa Kiljavalla järjestettyyn koulutukseen (s. 22).

AR-teknologian avulla voit katsoa printti-lehdestä sivulta 22 Pinjan videohaastattelun suoraan Kiljavalta. Lataamalla Arilyn-applikaation älypuhelimeesi, saat lisätyn todellisuuden kätevästi käyttöösi.

Mukavia hetkiä Hepun parissa! Näköislehti on luettavissa Issuussa.

Kannen kuva: Mikko Jalo