Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenlehti Hepun uusiksi päätoimittajiksi on valittu vuosille 20182019 Mella Mattila Jeanne d’Arcista ja Jenni Fabritius Laajasalon Sinisistä.

Vasemmalla Mella, oikealla Jenni.


Jenni
on aiemmin ollut mukana Hepussa toimittajana, ja tällä hetkellä hän on mukana myös Kliffan tarinatiimissä yhtenä käsikirjoittajista. Mella on myös ollut aiemmin Hepun toimittajana ja kouluttanut lippukunnille viestintää. Tällä hetkellä hän kuuluu partion kevätpäivien eli M/S Scoutellan miehistöön.

Heppuun ollaan tekemässä uudistusta tämän vuoden aikana, mikä innostaa uusia päätoimittajia. ”Tämähän on paras aika olla päätoimittajana, pääsemme vaikuttamaan siihen, miten ja minkälaista Heppua luetaan pestimme loppumisen jälkeen!” Jenni ja Mella iloitsevat.

”Odotamme innoissamme uudistusta ja kaikkea, mitä se tuo mukanaan. Haluamme tarjota entistä paremmin sisältöä kaikille kohderyhmillemme ja hyödyntää tulevaisuudessa paperilehden lisäksi myös entistä enemmän verkkoa/sähköisiä alustoja”, tuoreet päätoimittajat kertovat.