Malmin Tuulenkävijät on perustanut yhteistyössä Suomen Ilmailumuseon kanssa ilmapartioaktiviteetti Partiolokin museolle. Sen suorittamalla partiolainen tutustuu ilmailun historiaan, ilmailumuseon hienoon näyttelyyn sekä ilmapartioon. Suorittaneet saavat muistoksi Partiolokki-merkin, jonka partiolainen voi ommella partiopaidan oikeaan hihaan.

Partiolokki on museolla kaikkien partiolaisten ja muiden museovieraiden ilona. Partiolokki sopii kaikille partion ikäkausille ja aikuisille. Mainitse museon infossa, että haluat suorittaa lokin, niin saat osallistumisohjeet.

Partioryhmät osallistuvat Partiolokin suorittamiseen oman johtajansa johdolla tai perheen aikuisen kanssa. Aktiviteettien suorittaminen kestää noin kaksi tuntia. Partiolokissa käytetään Seppoa, joten johtajat ja huoltajat tarvitsevat tapahtumassa kännykän.

Partiolokin suorittaminen maksaa nuorille partiolaisille (partiohuivi merkkinä) 5 € ja ryhmiä valvoville johtajille ja aikuisille 7 €. Ei-partiolaisille osallistujille on normaali museon sisäänpääsymaksu erilaiset kampanjat ja Museokortti huomioiden.

Paikalle kannattaa saapua lähijunalla P tai I. Aviapoliksen asema on lähellä Ilmailumuseota. Museolla on rajoitetusti parkkitilaa autolla saapuville.

Kysy lisätietoa tapahtumasta: partiolokki@ilmapartio.fi

Someta #ilmapartio #partiolokki