Ilmoita syksyn aloitustapahtumasi toimistolle!

Kaupunginosien syystapahtumat ja kyläjuhlat ovat hyviä tilaisuuksia tuoda partiota esille ja rekrytoida lisää jäseniä lippukuntaan. Näkyvyyden lisäämiseksi omalla alueella ja tapahtuman markkinoimiseksi kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön. Tässä on sinulle yksi keino lisää. Aloitustapahtumat kootaan piirin nettisivuille.

Hyödynnä piirin kanavat tapahtumasi markkinoimisessa!

Toiminnan alkaessa monet lippukunnat järjestävät myös aloitustapahtumia. Ilmoita tällä lomakkeella oma tapahtumasi toimistolle, jotta voimme auttaa sen markkinoimisessa.
  • Tapahtuman Facebook-sivu tai lippukunnan nettisivu, jolta löytyy lisätietoa tapahtumasta
  • Kerro mitä tapahtumassa tehdään, missä se järjestetään, monelta ja kenelle se on suunnattu ja miten pääsee mukaan.

Markkinointimateriaalien tilaus

Partion esittelypaketit ovat lippukuntien käyttöön tehtyjä materiaalikokonaisuuksia, joita voi käyttää esimerkiksi uusia jäseniä rekrytoitaessa, lippukunnan tempauksissa tai myyjäisissä partiomainoksena. Valitse tarvitsemasi tuotteet ja lähetä lomake. Materiaaleja lainataan varausjärjestyksessä. Saat vahvistusviestissä tiedon siitä mitkä tuotteet olivat vielä varattavissa. Lisätietoja saat tarvittaessa Linnealta, linnea.eerola@partio.fi / 040 451 9159.
  • Kerro lyhyesti mihin olet lainaamassa tavaroita esim. markkinointitempaus, kyläjuhlat, kauden päätösjuhlat tms.
  • Valitse tarvitsemasi määrä telttoja. Lainattavissa yksi (1) 3mx3m ja kaksi 3mx6m telttaa.
  • Valitse toivomasi pelit.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.