Jamboree 2019 – Suomen joukkueen kiintiö täyttymässä, ilmoittaudu NYT

Jamboree on neljän vuoden välein järjestettävä maailmanpartioleiri, jolle pääsee seuraavan kerran osallistumaan Yhdysvaltain Länsi-Virginiassa 22.7.2.8.2019. Viimeinen ilmoittautumispäivä Suomen joukkueeseen on 14.2., mutta nyt todella näyttää siltä, että ilmoittautumisia tulee enemmän kuin mitä leirialueelle mahtuu osallistujia

Lue lisää Jamboreen Suomen joukkueen nettisivuilta tai alta:
https://jamboree.fi/ensimmaiset-suomen-kiintiot-tayttyvat-kohta

Ilmoittaudu NYT!

Yhdysvaltain jamboree on osoittautunut huikean suosituksi. Erityisesti eurooppalaiset partiolaiset ovat hullaantuneita uuteen maailmaan suuntautuneesta yhteisestä partiomatkasta. Suomen joukkueen kiintiö on tällä hetkellä 700 osallistujaa. Tätä uutista kirjoitettaessa (31.1.2018) ilmoittautuneita on jo 577. Viime viikolla ilmoittautumisia kertyi yli sata, joten ilmassa on selvästi loppukirin tuntua. Jos siis haluat varmistaa osallistumisesi, niin ystävänpäivänä kannattaa mennä vaikka kaverin kanssa kaakaolle, mutta älä viivytä ilmoittautumistasi sinne asti. 

Apua, mitä nyt tapahtuu? 

Jos me Suomen joukkueena yksin saisimme asiasta päättää, niin kaikki ilmoittautuneet varmasti pääsisivät jamppikoneeseen. Silti lopullisen osallistujarajauksen päättävät järjestäjät, joten me emme voi tässä vaiheessa taata, että kaikki mahtuvat mukaan. Kaikin tavoin pyrimme sen mahdolliseksi tekemään! Jo nyt olemme tiiviisti yhteydessä Atlantin toiselle puolelle ja pyrimme kasvattamaan Suomen kiintiötä. 

Jos nyt käy niin, että et ole ensimmäisten 700 ilmoittautuneen joukossa, niin älä vielä luovuta. Voit silti ilmoittautua Kuksaan osaksi Suomen joukkuetta ja myös jättää
ilmoittautumisesi Yhdysvaltojen jamboreelle. Estaa ei kuitenkaan kannata ennen ilmoittautumisen vahvistumista hakea. 

Luonnollisesti yksikään jonottaja ei saa laskua ensimmäisestä maksuerästä, ennen kuin pääsy jamboreelle on varmaa. Ilmoitamme kaikille jonottajille heti, kun saamme neuvoteltua Suomelle isomman osallistujakiintiön. 

Ja ei, tämä ei ole markkinointikikka tai PR-temppu. Kunpa vain olisikin. Pidä peukkuja, että saamme lisää paikkoja.