Järjestätkö retken vuonna 2018? Kämppävuoroja haetaan nyt!

Nyt on oikea aika istahtaa alas ja miettiä lippukuntaretken ja ryhmien retkien ajankohdat ensi vuodelle. Mitäpä jos tällä kertaa suuntaisitte kämpälle, jolla ette ole ennen olleet? Piirin kämppien varauskalenteri vuodelle 2018 on nyt auki – muistathan varata lokakuun aikana kämppävuorot KOKO VUODELLE.

HUOM! Tammi- ja helmikuun varaukset vuodelle 2018 vahvistetaan jo marraskuun alussa 30.10.2017 olevan tilanteen mukaisesti. Jos teet varauksen 30.10. jälkeen vuodelle 2018, ne käsitellään vasta joulukuussa muiden varausten joukossa.

Tarkat ohjeet piirin kämppien varaamisesta löydät täältä (ja vuoden 2018 hinnaston täältä), varaukset tehdään osoitteessa partiokampat.fi. Kämppiä vuokrataan myös muille kuin partiolaisille. Kämppien varauskalenteri aukeaa partion ulkopuolisille varaajille vuoden 2018 alussa.

Kavalahteen uudet keittokatokset ja vessat

Leirikeskus Kavalahti Inkoossa täytti jo 20 vuotta. Partiolaiset ovat rakennuttaneet Marsjön rannalle Inkoon kunnan maille kaksi uutta keittokatosta. ”Ne palvelevat alueen retkeilijöitä, kun leirikeskuksen läheisyydessä on nyt useita kiinteitä ruoanlaittopaikkoja”, PäPan talouspäällikkö Aleksi Harmokivi kertoo. Katoksien yhteydessä on myös vessat.

Lisäksi Kavalahdessa on tehty peruskorjauksia ja parannuksia Lassilaan ja Navettaan sekä rakennettu nuotiopaikka Urholan eteen. ”Pidetään rakennuksista yhdessä huolta, jotta ne säilyvät käytössä mahdollisimman pitkään”, Aleksi kannustaa.

Kavalahdesta löytyy reilut 150 hehtaaria maata retkeilijöiden tutkittavaksi. Se soveltuu erinomaisesti monenlaiseen käyttöön; alueella on erilaisia rakennuksia kokoustiloista ja isosta saunarakennuksesta pienempiin majoittumismökkeihin. Mitäpä, jos suuntaisitte seuraavalle retkelle Kavalahteen tai johonkin muuhun kohteeseen, jossa ette ole ennen käyneet?

Partiolaiset ovat rakennuttaneet Marsjön rannalle Inkoon kunnan maille retkeilijöitä varten hiljattain kaksi uutta keittokatosta.

Ruoanlaitto hoituu näppärästi uusissa keittokatoksissa.

Alueella on lisäksi uudet vessat ja rannalla uudet pukuhuoneet.

Kuvat Aleksi Harmokivi.