Jäsenlehti Heppu 2/19

Uusin jäsenlehti Heppu 2/19 on nyt ilmestynyt!  Lehden keskiaukeamalla palaamme vielä kevään Partioviikon parhaisiin paloihin valokuvien ja 360-AR-koostevideon välityksellä, mutta lehden lopussa kurkkaamme jo ensi syksyyn toimintaliitteessä.

Tänä kesänä osa suuntaa kohti oman lippukunnan leiriä, osa vierailemaan muiden piirien piirileireille ja osa Atlantin toiselle puolelle Jamboreelle (24th World Scout Jamboree – North America 2019). Monien lippukuntien omia leirejä leimaavat leirikasteet, joista kerrotaan sivulla 16 alkavassa jutussa.

Lehden pääjutussa sivuilla 6–9 käsitellään riippumattojohtamista eli etäjohtamista ja sivulla 10 palautetaan GDPR-asetuksia mieleen.

Syksyn toimintaa suunnitellessa kannattaa muistaa myös SATAKOLKYT – 130 km puhdasta liikkumisen iloa -hanke (s. 11) ja tehdä retki ryhmän kanssa merenrannalle.

Kolunmissa sivulla 5 Töölön yhteiskoulun äidinkielen opettaja Irene Bonsdorff pohtii partiolaisuutta.

Otetaan ilo irti kesästä ennen syksyn saapumista – aurinkoista kesää kaikille!

Päätoimittajat,
Mella Mattila ja Suvi Takala

Näköislehti on luettavissa Issuussa: https://issuu.com/heppu/docs/heppu2_2019_issuu

Mikä AR ja Arilyn? AR (Augmented Reality) tarkoittaa lisättyä todellisuutta. Lisätyssä todellisuudessa printtilehdestä aukeaa älypuhelimeen asennettavan ilmaisen Arilyn-applikaation kautta erilaisia videoita, animaatioita tai ääntä.