Joulupukit, partiomyyjäiset ja muut joulutapahtumat

Partiolaisten joulukuuset

Voit tukea partiotoimintaa ostamalla partiokuusen. Partiolaisten myymien joulukuusten myyntipaikat ilmoitetaan tässä:

Pohjois-Helsingissä Oulunkylän alueella Mågelin partiolaiset myyvät jälleen priimaluokan joulukuusia 16.12.23.12. kello 1020. Partiolippukunta Vuokot ry:n ja Oulunkylän Käskynhaltijoiden yhteinen varainkeruutapahtuma on järjestetty jo vuosikymmenten ajan. Saadut tuotot käytetään suoraan lippukuntien toimintaan, kuten retkien ja leirien järjestämiseen. Myynnissä on korkealaatuisia, suomalaisia metsäkuusia. Kuusia on monesta eri koko- ja laatuluokasta, joten jokaiselle löytyy sopiva. HUOM: myyntipaikka on tänä vuonna Puukoulun pihalla osoitteessa Teinintie 8.

Kelotytöt myyvät Espoon Tapiolassa laadukkaita, suomalaisia kuusia Aarnivalkean koulun kentällä (Aarnivalkeantie 9) keskiviikkona 18.12.2019 kello 1819.30. Kuusimyynnin tuotot käytetään Kelotyttöjen partiotoimintaan. Kuusia on saatavilla kahta kokoa: Normaali 2,12,4m ja iso 2,73m. Paikanpäältä löytyy saha, joten lyhentäminen on tarvittaessa mahdollista. Kuusen hinta on 50€ ja se maksetaan käteisellä paikanpäällä kuusta noudettaessa. Kuusi tulee kuitenkin varata 2.12. mennessä osoitteessa: lyli.fi/kuusitilaus. Kuusia tulee myyntiin runsaasti, joten valinnanvaraa riittää. Peruutuksia ei oteta vastaan viimeisen varauspäivän jälkeen!

Partiolaisten joulupukkipalvelut

Partiolaisten joulupukkipalvelut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen! Ilmoitamme tällä sivulla niistä joulupukkipalveluista, joita alueemme lippukunnat tarjoavat – ota siis suoraan yhteyttä lippukuntaan. Lisäämme tietoja sivuille sitä mukaa, kun lippukunnat ilmoittavat järjestämistään pukkipalveluista:

Haagan Eräveikot on toimittanut reippaita ja raittiita joulupukkeja jo 1950-luvun lopulta lähtien. Tilaamalla eräveikkojen joulupukin varmistat aaton huippuhetken onnistumisen ja samalla tuet haagalaista partiotoimintaa. Toiminta-alueenamme aattona on läntinen Helsinki, katso kaupunginosat tarkemmin nettisivuilta. Pukkipalvelun hinta on aattona 70€140€ ja tuotto menee partiotoiminnan hyväksi. Lisätiedot: www.haaganeraveikot.fi/joulu/joulupukkipalvelu.

Partiolippukunta Pitkäjärven Vaeltajat tarjoaa tänäkin vuonna luotettavan partiolaisten toteuttaman joulupukkipalvelun. Toimialueemme kattaa Laaksolahden lähiseudun: Laaksolahti, Lähderanta, Viherlaakso, Järvenperä, Karakallio, Kauniainen ja Kilo. Kysy ihmeessä, vaikka asuisit kauempanakin. Korvatunturin päivystävä tonttu on tavoitettavissa nettilomakkeella osoitteessa bitly.fi/partiopukki 10.11.22.12. Voit jättää pukkitoiveen lomakkeella, ja päivystävä tonttu soittaa maanantaisin ja torstaisin takaisin varmistaakseen onko aikoja vapaana. Mieti valmiiksi mihin aikaan pukin vierailu sopisi parhaiten ja toissijainen aikahaarukka, jos pukkia ei ole vapaana juuri toivomaasi aikaan. Mieti myös, minkä nimisiä ja ikäisiä lapsia on paikalla, mistä pukki löytää jaettavat lahjat ja mitä mahdollisia erikoistoivomuksia perheellänne on pukin vierailun suhteen. Joulupukki viivähtää joka tuvassa n. 10-15 minuuttia. Käynnin hinta on 60 euroa. Pukki on luonnollisesti raitis. Partiopukin tilaamalla tuet oman lähialueesi partiotyötä!

Lauttapartio on tarjonnut joulupukkipalvelua osana varainhankintaansa jo 50-luvulta lähtien. Tilaa Lauttapartion perinteinen joulupukki kotiisi aatoksi! Pukin vierailu kestää 10 minuuttia ja maksaa 50 euroa. Joulupukkipalvelun tuotto käytetään Lauttapartion partiotoiminnan hyväksi. Lauttapartion joulupukit kiertävät pääsääntöisesti Lauttasaaren ja Ruoholahden alueella. Lisätietoa ja varaukset: joulu.lauttapartio.fi.

Joulumyyjäiset ja muut tapahtumat

Monet lippukunnat järjestävät joulumyyjäisiä ja muita tapahtumia, joista saaduilla varoilla tuetaan paikallista partiotoimintaa:

Suvelan Samoojien marrasmarkkinat järjestetään lauantaina 30.11.2019 kello 1116 Espoon Kauppakeskus Entressessä (Siltakatu 11) kauppakeskuksen joulunavaustapahtuman yhteydessä. Marrasmarkkinoilta löydät ihania käsitöitä, leivonnaisia ja arpajaiset. Tervetuloa aloittamaan joulun odotus kanssamme! Lisätiedot Facebookissa.

Korven Koukkaajien perinteiset joulumyyjäiset järjestetään 30.11.2019 kello 1013 Helsingissä Agricolan kirkolla. Tule koko perheen kanssa syömään lohikeittoa, juomaan kahvia vanhojen tuttujen kanssa sekä tutustumaan myyjäispöytiin, joista löytyy mm. käsintehtyjä kynttilöitä, itsetehtyjä piparkakkutaloja sekä arpajaiset. Myyjäiset pidetään Mikael Agricolan kirkon Kryptassa, sisään pääsee tehtaankadun puolelta isojen portaiden alapäässä olevasta ovesta, ulkoa löytyy opasteita. Mukaan kannattaa varata käteistä! Tervetuloa! Lisätiedot: www.koukkaajat.fi/2019/11/06/koukkaajien-joulumyyjaiset.

Kelotytöt osallistuvat 30.11.2019 kello 1113 Tapiolan seurakunnan järjestämiin myyjäisiin Tapiolan kirkolla (Kirkkopolku 6, Espoo). Myynnissä leivonnaisia ja käsitöitä! Tuotto käytetään kokonaisuudessaan lippukunnan toimintaan.

Lauttasaaren kauppakeskus Lauttiksen joulunavauksen myyjäisissä 30.11. kello 1117 on ulkotorilla myynnissä Lauttasaaren Luotsityttöjen käsityötuotteita, leivonnaisia, muurinpohjalettuja ja adventtikalentereita.

Tervetuloa munkkiniemeläisten partiolippukuntien Kirisiskojen ja Mustien Veljien perinteisiin joulumyyjäisiin 30.11. kello 1114 Munkkiniemen kirkolle (Tiilipolku 6). Myynnissä mm. leivonnaisia, piparkakkulaavuja, amarylliksiä,pPartio-, ulkoilu- ja retkeilyvarustekirpputori,  buffetissa mm. riisipuuroa, makkaroita, leivonnaisia, kahvitarjoilu, partiolaisten käsitöitä, lista-arpajaiset sekä ohjelmaa koko perheelle.

Tervetuloa partiolippukunta Sotungin Tulikettujen perinteisiin Itsenäisyyspäivän myyjäisiin Vantaalle Hakunilan kirkolle (Hakunilantie 48) perjantaina 6.12.2019 kello 1113. Tule ostamaan jouluisia kädentöitä, koristeita ja leivonnaisia itsellesi ja lahjaksi! Myyjäisissä on myös arpajaiset sekä puffet, josta voi ostaa muun muassa kahvia, joulutorttuja ja itsetehtyjä karjalanpiirakoita. Kaikki tuotto menee suoraan Tulikettujen ryhmien toimintaan sekä koko lippukunnan yhteisiin tarpeisiin! Varaathan mukaasi käteistä, Hakunilan ostarilla on nostoautomaatti. Tule hakemaan hyvä mieli ja herkut joulunodotukseen! Lisätiedot: www.sotungintuliketut.fi/2019/11/14/itsenaisyyspaivan-myyjaiset-6-12-2019.

Susiveikkojen perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset järjestetään 6.12.2019 Kannelmäen leikkipuistossa kirkon kupeessa (Kanneltie 1) kello 11.1513.30. Luvassa muun muassa arpajaiset, onnenpyörä, grillimakkaraa, leivonnaisia, kahvio, muurinpohjalettuja ja riisipuuroa. Tervetuloa tukemaan Susiveikkojen toimintaa!

Kartanopartio osallistuu Seutulan koulun perinteisiin joulumyyjäisiin keskiviikkona 11.12. klo 18 alkaen. Rahaa kerätään lippukunnan toimintaan.

Adventtikalenterit

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt joulunodotusta jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Kotiasi lähimmän myyntipaikan löydät täältä. Kalenterin voi ostaa myös netistä. Adventtikalenteri maksaa seitsemän euroa, ja ostamalla kalenterin tuet paikallista nuorisotoimintaa. Kalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saavat paikalliset lippukunnat.

Kiitos tuestasi ja hyvää joulunodotusta!

Järjestääkö lippukuntasi joulumyyjäiset, joulupukkipalvelua tai muun varainhankintatempauksen joulun alla? Ilmoita aika, paikka ja tarkemmat tiedot piirin toimistolle tämän lomakkeen kautta, niin lisäämme tiedot nettisivuille!