Joulupukit, partiomyyjäiset ja muut joulutapahtumat

Partiolaisten joulupukkipalvelut

Partiolaisten joulupukkipalvelut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen! Ilmoitamme tällä sivulla niistä joulupukkipalveluista, joita alueemme lippukunnat tarjoavat – ota siis suoraan yhteyttä lippukuntaan. Lisäämme tietoja sivuille sitä mukaa, kun lippukunnat ilmoittavat järjestämistään pukkipalveluista.

Haagan Eräveikot on toimittanut reippaita, raittiita ja täsmällisiä joulupukkeja jo 1950-luvun lopulta lähtien. Hoidamme lahjanjaot ja laulatukset kilteille lapsille jo kymmenien vuosien kokemuksella! Tilaamalla Eräveikkojen joulupukin varmistat aaton huippuhetken onnistumisen ja samalla tuet haagalaista partiotoimintaa. Toiminta-alueenamme aattona on läntinen Helsinki, katso kaupunginosat tarkemmin tästä. Aaton vierailun kesto on 10–15 minuuttia ja hinta 70–140 euroa, maksu käteisellä (alv 0%, verottomuuden peruste: yhdistyksen yleishyödyllinen toiminta, ALV 4§). Laskulla maksusta tai kuitista tulee sopia pukin tilauksen yhteydessä. Pukkipalvelun tuotto menee partiotoiminnan hyväksi. Lisätiedot ja tilaukset: www.haaganeraveikot.fi/joulu. Tilaukset vahvistetaan saapumisjärjestyksessä sähköpostilla.

Partiolippukunta Pitkäjärven Vaeltajat tarjoaa tänäkin vuonna luotettavan partiolaisten toteuttaman joulupukkipalvelun. Toimialueemme kattaa Laaksolahden lähiseudun: Laaksolahti, Lähderanta, Viherlaakso, Järvenperä, Karakallio, Kauniainen ja Kilo. Kysy ihmeessä, vaikka asuisit kauempanakin. Korvatunturin päivystävä tonttu on on tavoitettavissa nettilomakkeella osoitteessa bitly.fi/partiopukki 10.1122.12.2018. Voit jättää pukkitoiveen lomakkeella, ja päivystävä tonttu soittaa maanantaisin ja torstaisin takaisin varmistaakseen, onko aikoja vapaana. Mieti valmiiksi, mihin aikaan pukin vierailu sopisi parhaiten ja toissijainen aikahaarukka, jos pukkia ei ole vapaana juuri toivomaasi aikaan. Kerro myös minkä nimisiä ja ikäisiä lapsia on paikalla, mistä pukki löytää jaettavat lahjat ja mitä mahdollisia erikoistoivomuksia perheellänne on pukin vierailun suhteen. Joulupukki viivähtää joka tuvassa noin 10-15 minuuttia. Käynnin hinta on 60 euroa. Pukki on luonnollisesti raitis. Partiopukin tilaamalla tuet oman lähialueesi partiotyötä!

Lauttapartio järjestää perinteistä joulupukkipalvelua Lauttasaaren ja Ruoholahden alueella. Tilaa pukki kotiisi aatoksi! Vierailu kestää 10 minuuttia ja maksaa 50 euroa. Joulupukkipalvelun tuotto käytetään Lauttapartion partiotoiminnan hyväksi. Otamme nettitilauksia vastaan 21.12. asti, jonka jälkeen tilauksia otetaan vain puhelimitse. Lisätiedot ja tilaukset joulu.lauttapartio.fi.

Joulukuuset

Voit tukea partiotoimintaa myös ostamalla partiokuusen. Partiolaisten myymien joulukuusten myyntipaikat ilmoitetaan tässä:

Oulunkylän ja Maunulan alueen partiolaiset eli Mågelin lippukunnat (Oulunkylän Käskynhaltijat ja Vuokot) myyvät partiolaisten joulukuusia tutussa paikassa Oulunkylän ala-asteen vastapäätä olevalla parkkipaikalla osoitteessa Teinintie 10. Myynti alkaa tiistaina 18.12. Myyntiajat: ti-to 15.3020, pe-ma 1020.

Kelotytöt järjestää jälleen vuosittaisen joulukuusten myynnin yhteistyössä Janne Lillebergin ja Aarnivalkean koulun kanssa 17.12.2018 kello 1819:30 osoitteessa Aarnivalkeantie 9, Espoo 02100. Tapahtuman tuotot menevät lippukunnan toiminnan tukemiseen. Lisätiedot: wilma.munter@gmail.com.

Olarinmäen Samoojat myy viikolla 51 laadukkaita suomalaisia joulukuusia Espoossa Olarin alueella (Kuitinkuja 4, Espoo 02210). Ensimmäiselle 30 halukkaalle kuljetetaan pienellä lisämaksulla Espoon alueella kuusi kotiovelle asti! Linkin takaa löytyy tilauslomake ja lisää informaatiota: lyli.fi/kuusimyynti. Tapahtuman tuotot menevät lippukunnalle ja niillä tuetaan muun muassa Jamboreelle lähtijöitä. Lisätiedot: joulukuusimyynti2018@gmail.com tai puh. 0452647799.

Joulumyyjäiset ja muut tapahtumat

Monet lippukunnat järjestävät joulumyyjäisiä ja muita tapahtumia, joista saaduilla varoilla tuetaan paikallista partiotoimintaa:

Leppävaaran Korvenkävijöiden 1215-vuotiaiden nuorten tarpojaryhmä Liito-oravat järjestää 6.11.2018 kello 1719 myyjäiset Sellon kirjastossa (Sellon kirjaston pääaula, Leppävaarankatu 9, 00260 Espoo). Myynnissä on leivonnaisia sekä partiolaisten adventtikalentereita. Tapahtuman tuotot menevät lippukunnan 1215-vuotiaiden nuorten toiminnan järjestämiseen. Lisätiedot: irina.kuoksa@gmail.com.

Tervetuloa partiolippukunta Suosirrien perinteisille Marrasmarkkinoille Huopalahden kirkolle (Vespertie 12, Helsinki 00320) lauantaina 17.11.2018 klo 1114! Marrasmarkkinat on Suosirrien perinteinen joulunaloitustapahtuma. Marrasmarkkinoilla myymme ihania käsitöistä, jännittäviä arpoja ja herkullisia leivonnaisia sekä maukasta keittolounasta. Tapahtuman tuotot menevät Suosirrien toiminnan tukemiseen. Lisätiedot Facebookissa.

Helsingin Metsänkävijöiden perinteiset myyjäiset 25.11.2018 klo 12.00-14.00 Munkkiniemen nuorisotalolla (Riihitie 22, Helsinki 00330). Tarjolla mm. leivonnaisia, hernaria, mokkapaloja, ongintaa, arpajaiset ja paljon muuta kivaa! Tervetuloa! Lisätiedot Facebookissa.

Lauttasaaren Luotsitytöt osallistuu 1.12.2018 Lauttasaaren kirkon joulumyyjäisiin (Myllykallionrinne 1, Helsinki 00200). Lippukunta myy kojussaan jouluisia tuotteita ja partiolaisten adventtikalentereita. Tapahtuman tuotot menevät Luotsityttöjen osalta kaluston uusimiseen ja kämpän katon korjaamiseen. Lisätiedot: camilla.vonhertzen@gmail.com.

Tervetuloa munkkiniemeläisten partiolippukuntien Kirisiskojen ja Mustien Veljien perinteisiin joulumyyjäisiin 1.12.2018 kello 16.00-19.00 leikkipuisto Munkkiin (Perustie 38, 00330 Helsinki)! Buffetissa mm. riisipuuroa, makkaroita, leivonnaisia ja kahvitarjoilu. Myynnissä mm. leivonnaisia, piparkakkulaavuja, amarylliksiä (varaa omasi etukäteen osoitteessa bit.ly/amaryllikset-2018). Lisäksi  Partio- ja retkeilyvarustekirpputori, arpajaiset ja lapsille pientä ohjelmaa. Lisätietoja Facebookissa.

Vuoren Valppaiden perinteiset joulumarkkinat lauantaina 1.12. klo 11-13 Munkkivuoren seurakuntatalolla (Raumantie 3, Helsinki 00350). Luvassa hernekeittoa, ongintaa, arpajaiset ja kirpputori. Tue partiolaisia, tervetuloa mukaan!

Partiomammojen perinteiset joulumyyjäiset järjestetään Rekolan partiomajalla. Tapahtumapäivä on ensimmäinen adventti 2.12.2018 kello 1214 (Kustaantie 47, Vantaa 01400). Tarjolla on leivonnaisia, käsitöitä, havupalloja, kransseja, arpajaiset ja kahvio. Paikalle pääsee helposti K-junalla Rekolan asemalle. Partiomaja sijaitsee aivan Rekolan juna-aseman läheisyydessä. Sydämellisesti tervetuloa! Lisätiedot: annina.lehtimaki@helsinki.fi.

Pakilan Partiotuen ja Vuorenhaltioden järjestämät joulumyyjäiset järjestetään taas perinteisesti ensimmäisenä adventtisunnuntaina 2.12.2018 klo 11.00-14.00.Pakilan Partiomajalla (Palosuontie 4 A, 00660 Pakila, Helsinki 00660). Tule mukaan nauttimaan adventin tunnelmasta ja tukemaan samalla paikallista partiotoimintaa

Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana esiintyy Tapiolan Kulttuurikeskuksella 5.12.2018 kello 19. Konsertin järjestää Lions Club Tapiola. Konsertin tukikohteena ovat näkövammais- ja nuorisotyö, ja jokainen lipunostaja voi valita, kenen tukilipun hän ostaa. Partiolippukunta Hakasiskot on yksi tukilippuvaihtoehdoista. Liput myy Tiketti.

Tervetuloa partiolippukunta Susiveikkojen perinteisiin joulumyyjäisiin Kannelmäen kirkolle (Vanhaistentie 6, Helsinki 00420) 6.12.2018 klo 11.15-13.00! Tarjolla leivonnaisia, arpajaiset, jouluaskarteluja, partiokirpputori, kahvila sekä muurinpohjalettuja. Tule paikalle ja tue paikallista lasten ja nuorten harrastustoimintaa! Lisätiedot Facebookissa.

Sotungin Tulikettujen perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset järjestetään koko lippukunnan voimin torstaina 6.12.2018 klo 11.00-13.00. Hakunilan kirkolla (Hakunilantie 48, Vantaa 01200) itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen jälkeen. Myynnissä leivonnaisia ja käsitöitä ja lisäksi järjestetään arpajaiset ja puffetti.

Perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset Vartiokylän kirkolla (Kiviportintie 5, 00950 Helsinki) 6.12.2018 kello 12.00-15.00. Vartiovuoren Tytöt myy piparkakkutaloja, kuivakakkuja sekä arpoja. Vartiovuoren Pojat myy hernekeittoa, sinappia sekä arpoja. Ennen itse myyjäisiä järjestetään partiojumalanpalvelus, jossa ekaluokkalaiset sudenpennut antavat partiolupauksen. Jumalanpalvelus alkaa klo 11:00.

Laajasalon Siniset järjestää joulumyyjäiset ja lupauksenantotilaisuuden 15.12.2018 klo 1014 osoitteessa Reposalmentie 13, 0840 Helsinki. Myyjäisissä myynnissä muun muassa käsitöitä, askarteluja ja runsaasti joululeivonnaisia, paikalla myös kahvio sekä keittolounasta. Lisäksi lapsille on myös ongintaa. Tapahtuman tuotot menevät lippukunnan retkitoiminnan ja muun toiminnan tukemiseen. Lisätiedot: laura.iisakka@iki.fi ja Laajasalon Siniset Facebookissa.

Adventtikalenterit

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt joulunodotusta jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Kotiasi lähimmän myyntipaikan löydät täältä. Kalenterin voi ostaa myös netistä. Adventtikalenteri maksaa seitsemän euroa, ja ostamalla kalenterin tuet paikallista nuorisotoimintaa. Kalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saavat paikalliset lippukunnat.

Partiolaisten kauneimmat joululaulut

Tervetuloa 13.12.2018 kello 18 Lauttasaaren kirkkoon laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja! Tule yksin, perheen, partiokavereiden tai koko ryhmäsi kanssa. Partiokillan jäsen tuo Betlehemin rauhantulen kirkkoon ja lukee sen mukana kulkevan viestin. Ota siis oma lyhty tai kynttilä mukaan ja vie viestiä eteenpäin. Tapahtuman lopuksi nautimme yhdessä glögiä ja joulutorttuja. Mikäli haluat soittajaksi tapahtumaan, ota yhteyttä Jonna Härmään, jonna.harma(at)partio.fi tai 040 164 9953.

Kiitos tuestasi ja hyvää joulunodotusta!

Järjestääkö lippukuntasi joulumyyjäiset, joulupukkipalvelua tai muun varainhankintatempauksen joulun alla? Ilmoita aika, paikka ja tarkemmat tiedot piirin toimistolle tämän lomakkeen kautta, niin lisäämme tiedot nettisivuille!