Joulumyyjäiset ja muut tapahtumat

Monet lippukunnat järjestävät joulumyyjäisiä ja muita tapahtumia, joista saaduilla varoilla tuetaan paikallista partiotoimintaa:

Partiolippukunta Helsingin Metsänkävijät järjestää neljännen Hernaripäivän!
Lippukunta myy lauantaina 13.11. hernekeittoa ja vohveleita sekä muita leivonnaisia leikkipuisto Viirin (Herukkakuja 3, 00300 Helsinki) klo 11-15 luona. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä muuta ohjelmaa! Tapahtumassa on myynnissä myös Partiolaisten joulukalentereita ja muita lippukunnan kannatustuotteita.
Tapahtuma on koko perheen ulkotapahtuma. Tulemalla mukaan tuet lippukunnan partiotoimintaa. Ota oma lautanen ja muki! Mikäli et pääse paikan päälle, voit tilata kotiinkuljetuksen!

Hernekeittoa voi nimittäin tilata myös suoraan kotiovelle, ei höyryävän kuumana, mutta vaikka seuraavan viikon lounaaksi. Tarjoamme siis mahdollisuuden kotiinkuljetukseen, joka toimii oheisen linkin kautta. Sieltä löytyy lomake, joka tulee täyttää ja jossa on myös tarkemmat ohjeet käytännön toteutukseen. Tilaukset tulee hoitaa torstaihin 11.11. mennessä. Kotiinkuljetus, olkaa hyvä: https://forms.gle/dWmUjTdBRE27TD8SA

********
Partiolippukunnat Kirisiskot, Mustat Veljet ja Vuoren Valppaat järjestävät perinteiset joulumyyjäiset tänä vuonna sunnuntaina 28.11.2021 klo 11–14 Munkkiniemen yhteiskoululla (Laajalahdentie 21, Helsinki). Toivotamme teidät tervetulleeksi myyjäisiin ostoksille ja kahville.

********

Partiolippukunta Vuorenhaltiat järjestää joulumyyjäiset sunnuntaina 28.11.2021 klo 11–14 Partiomajalla (Palosuontie 4, Helsinki) ensimmäisenä adventtina. Myynnissä on jälleen herkullisia kakkuja, partiolaisten adventtikalentereita, hienoja piparkakkutaloja ja tietenkin vohveleita ja glögiä.
********

Partiolippukunta Susiveikkojen kannatusyhdistys ry järjestää perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset 6.12.2021 klo 11.15–13.30 makkaroineen, lättyineen, leivonnaisineen, puuroineen ja arpoineen! Tapahtuma toteutetaan suureksi osaksi ulkoilmatapahtumana Leikkipuisto Kannelmäessä, Kanneltie 1.

Partiolaisten joulukuuset

Voit tukea partiotoimintaa ostamalla partiokuusen. Partiolaisten myymien joulukuusten myyntipaikat ilmoitetaan tässä:

Partiolaisten joulupukkipalvelut

Partiolaisten joulupukkipalvelut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen! Ilmoitamme tällä sivulla niistä joulupukkipalveluista, joita alueemme lippukunnat tarjoavat – ota siis suoraan yhteyttä lippukuntaan. Lisäämme tietoja sivuille sitä mukaa, kun lippukunnat ilmoittavat järjestämistään pukkipalveluista:

Haagan Eräveikot toimittaa tänäkin vuonna reippaat ja raittiit joulupukit aatoksi ja pikkujouluihin.
Aaton vierailun kesto 10-15 minuuttia, hinta 70 eur ylöspäin. Muut keikat sopimuksen mukaan.
www.haaganeraveikot.fi/joulu

Adventtikalenterit

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt joulunodotusta jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Kotiasi lähimmän myyntipaikan löydät täältä. Kalenterin voi ostaa myös netistä. Adventtikalenteri maksaa seitsemän euroa, ja ostamalla kalenterin tuet paikallista nuorisotoimintaa. Kalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saavat paikalliset lippukunnat.

Kiitos tuestasi ja hyvää joulunodotusta!

Järjestääkö lippukuntasi joulumyyjäiset, joulupukkipalvelua tai muun varainhankintatempauksen joulun alla? Ilmoita aika, paikka ja tarkemmat tiedot piirin toimistolle tämän lomakkeen kautta, niin lisäämme tiedot nettisivuille!