Joulupukit, partiomyyjäiset ja muut joulutapahtumat

Partiolaisten joulupukkipalvelut

Partiolaisten joulupukkipalvelut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen! Ilmoitamme tällä sivulla niistä joulupukkipalveluista, joita alueemme lippukunnat tarjoavat – ota siis suoraan yhteyttä lippukuntaan. Lisäämme tietoja sivuille sitä mukaa, kun lippukunnat ilmoittavat järjestämistään pukkipalveluista:

Espoonlahden Lippukunnat (ELLI) tarjoavat tänäkin vuonna pukkipalvelua! Toimialueena on pääasiallisesti Espoo, mutta joitakin Helsingin keikkoja olemme myös ottaneet. ELLI kerää rahaa pukkitoiminnalla kämppäprojektia varten. Pukkikeikan kesto: 15 min tai sopimuksen mukaan. Hinta jouluaattona: klo. 10-16.00 60€/15min, klo. 16-18.00 70€/15min, klo. 18-21.00 60€/15min. Tiedustelut: ellinpukit@gmail.com

Tammisalon Metsänkävijöiden reippaat partiojoulupukit autoilevat jouluaattona Kaakkois-Helsingissä (erityisesti Tammisalo, Laajasalo, Roihuvuori, Herttoniemenranta). Vapaita aikoja voi tiedustella joulupukki@tame.fi.

Haagan Eräveikot on toimittanut reippaita ja raittiita joulupukkeja Länsi-Helsingin alueella jo 1950-luvun lopulta lähtien. Tilaamalla Eräveikkojen joulupukin varmistat aaton huippuhetken onnistumisen ja samalla tuet haagalaista partiotoimintaa. Myös pikkujoulukeikat onnistuvat sopimuksen mukaan. Tilaa pukki visiitille osoitteesta www.haaganeraveikot.fi/joulu.

Joulumyyjäiset

Monet lippukunnat järjestävät myös joulumyyjäisiä, joista saaduilla varoilla tuetaan paikallista partiotoimintaa. Tältä sivulta löydät tiedot myös partiomyyjäisistä:

Kaskipartion ja Pakilan seurakunnan kutomakerhon yhteiset joulumyyjäiset ovat keskiviikkona 29.11 klo 18-20 seurakunnan kerhotila Välkkeessä, Välitalontie 71. Tämän lisäksi Kaskipartio on myymässä lettuja Tulkoon joulu-tapahtumassa 1.12 klo 17-20 ja 2.12 klo 10-15 Paloheinän aukiolla, Paloheinäntie 22.

Lauttasaaren Luotsitytöt osallistuvat Lauttasaaren kirkon omiin joulumyyjäisiin. Lauttasaaren kirkolla seurakuntasalissa 02.12. klo 9-14.

Kelotytöt osallistuu Tapiolan seurakunnan adventinaaton myyjäisiin 2.12. klo 10-13.

Munkkiniemeläiset partiolippukunnat Kirisiskot ja Mustat Veljet järjestävät perinteiset joulumyyjäiset 2.12.2017 klo 11-14 leikkupuisto Munkissa, Perustie 38, 00330 Helsinki. Tarjolla on mm. leivonnaisia, buffet, arpajaiset sekä partio- ja retkeilyvarustekirpputori.

Susiveikot ja Kannatusyhdistys järjestävät myyjäiset itsenäisyyspäivänä 6.12.  klo 11 alkaen Kannelmäen kirkon seurakunnan tiloissa. Kahvila, (leivoksia, riisipuuroa), arpajaiset, käsitöiden ja leivonnaisten myyntiä, onnenpyörä, piparituunausta retkeily- ja kirjakirppis. Ulkona paistetaan makkaraa ja lettuja.

Sotungin Tuliketut järjestää perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset Hakunilan kirkolla 6.12. klo 11-13.30. Buffet, arpajaiset, leivonnaisia, käsitöitä ja paljon muuta! Kurkkaa tapahtuma Facebookissa

Vartiovuoren Pojat ja Vartiovuoren Tytöt järjestävät 6.12. klo 12-14 itsenäisyyspäivän myyjäiset Vartiokylän kirkolla (Kiviportintie 5, Helsinki).

Laajasalon siniset järjestävät perinteiset joulumyyjäiset Laajasalon kirkolla 16.12. klo 10-14  osoitteessa Reposalmentie 13. Myyjäisissä on tarjolla hienoja piparkakkutaloja ja muita leivonnaisia sekä käsitöitä pukinkonttiin. Lisäksi myyjäisissä on ongintaa lapsille, arpajaiset, kahvio sekä vohveleita ja keittoa.

Tammisalon Metsänkävijät ry sekä Tammisalon partiotuki ry järjestävät joulumyyjäiset Tammisalon kirkolla 17.12. klo 15-17. Leivonnaisia, arpajaiset, ongintaa lapsille sekä maineikas kirjatori.

Joulukuuset

Voit tukea partiotoimintaa myös ostamalla joulukuusen. Partiokuusten myyntipaikat ilmoitetaan tässä:

Tammisalon Metsänkävijät myy kotimaisia ja viljeltyjä joulukuusia Tammisalon liikenneympyrässä 17.-23.12.  Katso tarkemmat myyntiajat www.tame.fi/joulu

Kaskipartio myy Pakinkylän leijonien kanssa joulukuusia 16.-17.12 ja 20.-23.12 Torpparinmäen K-supermarketilla, Haastemiehentie 1.

Kelotytöt myy taas paljon kiitosta saaneita kuusia Aarnivalkean koululla 18.12. klo 18-19.30. Tilausohjeet löytynevät piakkoin nettisivuiltamme osoitteesta kelotytot.fi

Adventtikalenterit

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt joulunodotusta jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Kotiasi lähimmän myyntipaikan löydät täältä. Kalenterin voi ostaa myös netistä. Adventtikalenteri maksaa seitsemän euroa, ja ostamalla kalenterin tuet paikallista nuorisotoimintaa. Kalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saavat paikalliset lippukunnat.

Partiolaisten joululaulut

Tervetuloa laulamaan yhdessä partiolaisten toivotuimpia joululauluja Espoonlahden kirkkoon (Kipparitie 8) maanantaina 11.12.2017 kello 18-20 ! Ota mukaan ystäväsi, perheenjäsenesi ja vaikka koko lippukunnan johtajisto. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Laulujen jälkeen tarjoamme kaikille lämmintä juomaa.

Hietaniemen sankarihautojen jouluvalaistus

Partiolaiset sytyttävät jälleen jouluaattona hautakynttilät Hietaniemen sankarihaudoilla. Yli 45 vuoden ajan partiolaiset ovat vastanneet Hietaniemen sankarihautojen jouluvalaisusta. Perinteikkäällä hautojen valaisulla muistetaan kiitollisuudella Suomen sankarivainajia, jotka mahdollistivat Suomen itsenäisyyden. Perinteen avulla pidetään esillä jälleenrakentamistehtävää, joka perustuu menneiden sukupolvien luomalle pohjalle.

Järjestääkö lippukuntasi joulumyyjäiset tai joulupukkipalvelua? Ilmoita niistä piirin toimistolle (susanna.oksanen(ät)partio.fi), niin lisäämme tiedot nettisivuille!

Kiitos tuestasi ja lämmintä joulunodotusta!