Katri ja Ia aloittivat työt piiritoimistolla

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukuntakoordinaattoriksi on valittu Katri Hahl ja ohjelmakoordinaattoriksi Ia Poikulainen.

Katri on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja valmistunut Tampereen yliopistosta aikuiskasvatus pääaineenaan. Katri on viime vuodet työskennellyt rekrytointi- ja HR-tehtävissä start up -yrityksissä ja sitä ennen mm. henkilöstökoulutusten parissa. Hän asuu perheensä kanssa Pohjois-Helsingissä ja pitää mm. köysiratailusta sekä lukemisesta.

PäPassa Katrin tehtäviin kuuluvat aluetiimien ja helsinkiläisten lippukuntien tukeminen sekä helsinkiläinen aluetyö. Lisäksi Katri vastaa piirin ansiomerkkiasioista.

Ia on viime vuodet toiminut maahantuontiyrityksen takuu- ja asiakaspalveluvastaavana. Lisäksi Ia valmentaa Espoossa kilpacheerleadingjoukkuetta. Koulutukseltaan Ia on liiketalouden tradenomi ja opiskelee parhaillaan YAMK-tutkintoa.

PäPassa Ia organisoi, valmistelee ja tukee piirin ohjelma- ja koulutustapahtumien järjestämistä. Ialta saa myös vihjeitä partiotoimintaan, ja hän osaa kertoa piirin eri kursseista ja koulutustarjonnasta.

Sekä Katri että Ia ovat entisiä partiolaisia. Katri toimii perhevapaan sijaisena vuoden 2018 loppuun asti, Ian sijaisuus päättyy 31.10.2018.

PäPan toimiston uudet työntekijät esittäytyvät! Katri (vas.) toimii helsinkiläisten lippukuntien asioista vastaavana lippukuntakoordinaattorina, Ia puolestaan tukee ohjelmakoordinaattorina piirin kursseja ja muita tapahtumia.