Kevään 2019 partiotaitokilpailut

Kevät on parasta aikaa lähteä kisaamaan! Partiotaitokilpailuja järjestetään tänä keväänä Helsingissä, Kokkolassa, Raisiossa ja Lohjalla. Valitkaa yhdet tai useammat kisat ja ilmoittakaa vartionne mukaan!

Kuva: Susanna ”Suski” Mikander / UKKO2018 Talvi-SM-kisat

9.10.2. Piirin talvipartiotaitokisat Napakelkka, Lohja

Tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun partiolaisten partiotaitojen Napakelkka-talvimestaruuskilpailuihin Lohjalle! Kilpailun järjestää Nummen Samoojat. Talvikisoissa mitellään tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten voimin!

Kilpailtavat sarjat: oranssi, vihreä, sininen, punainen, ruskea, harmaa
Ilmoittautuminen: normaalihinnalla 20.1. mennessä, jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen 1.2.saakka osoitteessa kuksaan.fi/23606.
Hinta: päiväsarjat 50/60€, yösarjat 75/85€
Lisätietoja: kaisa_artismaa(at)hotmail.com (pääjohtaja) tai johanna.aalto(at)kotiposti.net (varajohtaja)

2.3.3. Talvi-SM-kilpailu Eksymä, Kokkola

Pohjanmaan Partiolaiset toivottavat kaikki tervetulleiksi partiotaitojen talvi-sm-kilpailuihin! Eksymään pääset tietenkin Kokkolassa, missä meri, majakka ja lempeä talvipartiointi yhdistyvät toisiinsa.

Kilpailtavat sarjat: oranssi, vihreä, sininen, punainen, ruskea, harmaa
Ilmoittautuminen: 11.2. mennessä osoitteessa kuksaan.fi/23105. Jälki-ilmoittautuminen järjestetään erillisen harkinnan mukaan.
Hinta: Päiväsarjat 75€, yösarjat 95€. Jälki-ilmoittautuminen kaikissa sarjoissa 120€
Lisätietoja: sini.liukkonen(at)partio.fi (johtaja) tai antti.takalo(at)partio.fi (johtaja)

Muista myös Eksymän yhteiskuljetus! kuksaan.fi/25073.

27.4. Ranta-Törmä, piirin kevätkisojen päiväsarjat, Helsinki

Törmä on jo perinteiseksi muodostunut Partioviikon huipennus, joka kokoaa jopa 600 seikkailijaa, tarpojaa ja vaeltajaa yhteen. Etelä-Helsingin lippukunnat järjestävät vuoden 2019 Törmän kaupunkimaisemissa, helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Kilpailtavat sarjat: oranssi, vihreä, turkoosi, lila
Ilmoittautuminen: 10.4. saakka osoitteessa kuksaan.fi/24593. Ei jälki-ilmoittautumista
Hinta: 40€
Lisätietoja: Järjestelysihteerit Jessica Holmqvist ja Inkeri Seppälä, torma2019@gmail.com

4.5. Piirin kevätkisat Vapaapäivä, Helsinki

Perinteisten yösarjojen tehtäviin on tänä vuonna mahdollisuus päästä käsiksi päiväkisan muodossa. Kerää siis vartio kasaan, ja lähtekää viettämään Vapaapäivää!

Kilpailtavat sarjat: sininen, punainen, ruskea, harmaa
Ilmoittautuminen: 14.4. saakka osoitteessa kuksaan.fi/23963. Jälki-ilmoittautuminen on auki 22.4. saakka.
Hinta: 50€. Jälki-ilmoittautuminen 65€.
Lisätietoja: anu.kaariainen(at)heka.fi (järjestelysihteeri)

18.5. Kevät-SM-kilpailu Jätti, Raisio

Kilpailtavat sarjat: oranssi, vihreä
Ilmoittautuminen: aukeaa kevään aikana
Hinta: vahvistuu kevään aikana
Lisätietoja: Raision KilliNallit ry

Kisafakta:
– turkoosi sarja (10-12 -vuotiaat tytöt ja pojat, sekä 1-2 saattajaa)
– lila sarja (10-15-vuotiaat tytöt ja pojat, sekä 1-2 vartionjohtajaa, jotka voivat olla iältään tätä vanhempia)
– oranssi sarja (12-15-vuotiaat tytöt)
– vihreä sarja (12-15-vuotiaat pojat ja sekavartiot)
– sininen sarja (14-18-vuotiaat tytöt)
– punainen sarja (14-18-vuotiaat pojat ja sekavartiot)
– ruskea sarja (yli 18-vuotiaat tytöt)
– harmaa sarja (yli 18-vuotiaat pojat ja sekavartiot)

Vartion ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta vartionjohtajan ilmoittautumistunnuksella, ja kilpailun hinta tarkoittaa aina koko vartion osallistumismaksua.