Avustuksia lippukuntien toimintaan

Lippukuntien kalustoapurahat

Helsingin Partiopoikain Kannatusyhdistys ry julistaa haettavaksi lippukuntien kalustoapurahat. Apurahaa voivat hakea Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n lippukuntarekisteriin merkityt lippukunnat. Apurahat myönnetään leiri- ja retkikaluston hankkimiseen. Anomuksesta tulee ilmetä tarkka yksilöinti hankittavasta kalustosta ja sen vaikutuksesta lippukunnan toimintaan sekä hankinnan rahoitussuunnitelma ja lippukunnan pankkiyhteystiedot.

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella anomuksella, joka pitää olla Helsingin Partiopoikain Kannatusyhdistyksen sihteerillä 31.3.2019 mennessä. Osoite: Mikko Sirkiä, Kukkumäentie 4 A, 02280 Espoo tai mikko.sirkia@gmail.com. Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla.

Apurahaa lippukuntien kasvun tueksi

Suomen Partiolaisen – Finlands Scouter ry (SP-FS) julistaa haettavaksi avustuksia Waldemar von Frenckell -säätiön myöntämistä varoista toiminnan tukemiseen lippukunnissa. Apurahaa säätiöltä voi hakea kaikki SP–FS:n lippukunnat. Säätiöltä haettavalla avustuksella tuetaan lippukuntien vuonna 2019 järjestämiä hankkeita, joiden tavoitteena on kasvu. Järjestäisittekö aikuisten iltanuotion, rekrytointitapahtuman vaeltajille ja aikuisille tai kutsuisitteko partiolaisten huoltajat mukaan kesäleirille? Katso lisää vinkkejä ja hakuohjeet osoitteesta www.partio.fi > Lippukunnille > Lippukunnan johtaminen > Lippukunnan talous > Apurahat. Hakuaika päättyy 28.2.