Kiitos kaikesta ja terve näkemiin!

Tänään viimeiset leiriläiset suuntaavat Kliffalta takaisin kohti Pääkaupunkiseutua. Kun pöly Evolla alkaa laskeutua, voi leiriä fiilistellä jälkikäteen näiden avulla:

Valokuvat

Leirin kuvaustiimin ottamat valokuvat löytyvät osoitteesta bit.ly/Kliffa2018_kuvagalleria. Kuvia saa käyttää partiotoimintaan liittyvissä julkaisuissa ja jutuissa, kun mainitsee kuvan yhteydessä kuvaajan nimen, joka löytyy kuvan tiedoston nimestä.

Kliffa tubettajan silmin

Tubettaja Jalmafi vietti vuorokauden Kliffalla. Fiilistele videolta muun muassa leirin puolessa välissä järjestettyjä Juhlia, johtajakahvila Kuusen pizzoja sekä kuuntele, mikä osallistujien mielestä on parasta leirillä.

Leirilehti Kajari luettavissa netissä

Kaikki leirin aikana julkaistut leirilehden numerot ovat luettavissa osoitteessa lehti.kliffa2018.fi. Leirilehdistä selviää muun muassa, mitä ohjelmalaaksoissa tapahtui, kuka esiintyi iltaohjelmissa ja miltä leiriarki lippukunnissa näytti.

Mitä meistä kerrotaan?

Kliffa on näkynyt ja kuulunut viikon aikana televisiossa, radiossa ja lehdissä. Leirillä vierailivat kaikki Suomen suurimmat mediat. Kaikki mediaosumat, kuten Helsingin sanomien pääkirjoitus, Iltasanomien kahden aukeaman juttu, MTV:n seitsemän ja kymmenen Uutiset sekä YLE:n Aamu tv:n suora lähetys löytyvät täältä: www.kliffa2018.fi/medialle/kliffa-mediassa.

Ota partion somekanavat haltuun

Kliffan sometiimi on koko leirin ajan julkaissut sisältöä leirin Instagramissa ja Snapchatissa. Leirin jälkeen sisältö siirtyy vähitellen piirin kanaviin, joten ota jo haltuun PäPan Instagram @partiokuuluukaikille, Facebook Paakaupunkiseudun Partiolaiset, Twitter @partiokuuluu ja YouTube: Partio Kuuluu Kaikille. Leirin aftermovie ilmestyy YouTubessa syksyllä.

Vastaa palautekyselyyn

Oliko Kliffalle kliffaa? Täytä palautekysely. Kun mahdollisimman moni vastaa, leiriorganisaatio saa tietää, mikä onnistui ja missä on vielä parannettavaa!  Linkki on avoinna 14.8. asti.

Kliffan purkuleiri kaipaa sinua

Haluatko vielä jatkaa leirikokemusta?  Purkuleiri (1.8.3.8.) kaipaa vielä tekijöitä, että leiri saadaan pakettiin. Tiesithän, että purkuleirillä on tarjolla mahtavaa seuraa, parhaat löylyt ja maittavaa ruokaa! Tässä sinulle, yli 15-vuotias, mahtavat Kliffa-jatkot, joille jäämistä et kadu! Alaikäinen tarvitsee ilmoittautuakseen huoltajan luvan. KAIKILLE PURKULEIRIN LOPPUUN ASTI VIETTÄVILLE MAKSETAAN 20 € KORVAUS. Ilmoittaudu Kuksassa.

Kuva: Aapo Rainio