Kliffan laskutus käynnistyi 25.4.

Kliffan laskut on saatu matkaan keskiviikkona 25.4.2018. Matkaan lähti hieman yli 4600 laskua, joista valtaosa toimitettiin perille sähköpostitse osallistujan Kuksassa tekemien valintojen perusteella. Leirimaksutuotot ovat erittäin tärkeä osa Kliffan taloutta muodostaen noin 75 prosenttia leirin kaikista tuloista. Kliffa on budjetoitu nollatulokseen, eli leirin ei ole tarkoitus tehdä järjestäjälleen voittoa tai tappiota.

Leirimaksun tueksi myönnettiin stipendejä noin 700 hakeneelle kaikkiaan noin 81 000 eurolla. Myönnetty stipendi sekä mahdollinen lippukuntien osallistujilleen maksama osallistumistuki on huomioitu laskulla omina riveinään. Stipendipäätöksistä on tiedotettu kaikkia hakijoita erikseen 20.4.2018.

Alta löydät ohjeita Kliffan leirimaksulaskun poimintaan Kuksasta, mikäli laskusi on jostain syystä hukkunut. Mikäli laskusta on kysyttävää, voit olla sähköpostitse yhteydessä Kliffan projektitoimistoon osoitteessa kliffa2018@partio.fi.

Lasku ei ole tullut perille tai on hukkunut

Mikäli tiedät, että sinulle tai huollettavallesi on lähetetty tapahtumalasku, muttet ole sitä saanut postilla, verkkopankkiin tai sähköpostiin, voit tulostaa laskun Kuksasta.

Kliffan laskut on lähetetty keskiviikkona 26.4.2018. Jos et saa laskua jostain syystä 2.5. mennessä, käy poimimassa lasku Kuksasta (tämä estää asiakaspalvelua ruuhkautumasta).

Näin etsit tapahtumalaskun Kuksasta:

  • Kirjaudu partiorekisteri Kuksaan omilla tunnuksillasi (http://kuksa.partio.fi)
  • Hae henkilö, jonka laskun haluat löytää (huomioi, että jos maksajaksi on valittu partiolaisen huoltaja, löytyy lasku tällöin huoltajan tiedoista!)
  • Mene maksut-välilehdelle
  • Klikkaa pdf-kuvaketta laskurivin perästä
  • Maksa lasku eräpäivään mennessä käyttäen laskussa olevaa tilinumeroa, viitettä ja summaa
  • Käytä aina jokaisen laskun omaa viitenumeroa, älä maksa useampia laskuja samalla viitteellä!

Laskuni on virheellinen tai en ymmärrä mistä se koostuu

Mikäli laskusi ei mielestäsi ole oikein tai sinulla on siitä kysyttävää, ota yhteys Kliffan projektitoimistoon osoitteessa kliffa2018@partio.fi ennen laskun eräpäivää!

Mikäli olet saanut stipendin leirimaksuun tai lippukuntasi on myöntänyt tukea jäsenilleen, näkyy tämä laskulla hieman hämäävästi tekstinä ”Leiriavustusten edelleen laskutus”. Erityisesti sähköpostilaskusta loppusumman muodostusta voi olla vaikea hahmottaa, mutta Kuksasta noudettavalla PDF-laskulla erittely näkyy huomattavasti selkeämmin.