Kliffan leirilehti Kajari luettavissa netissä

Kliffalta kajahtaa! Leirilehti Kajari ilmestyy leirin aikana kuusi kertaa ja on luettavissa sähköisesti linkin takana: lehti.kliffa2018.fi.

Ennakkonumerosta löytyy muun muassa vinkkejä pakkaamiseen: Millaisen laturin tarvitsee puhelimelle? Mitä tulee ottaa huomioon riippumaton kanssa? Millainen shampoo on hyvä? Millaiset bilevaatteet kruunaavat johtajakahvilan iltabileet? Lisäksi selviää, mitä Hubeissa voi tehdä, ja mitä 7-vuotias sudenpentu Martta Kantola Aviapartion Mustarastaat-laumasta odottaa eniten. Lehdestä löytyvät myös kaikki YouTubessa julkaistut ennakkovideot ja paljon muuta.

Kajari 1. Kuinka paljon uutta lankaa tarvittiin 180 kiloon leirihuiveja? Mikä ihmeen lärpäke? Entä mitä raksalla saatiin aikaan?

Kajari 2. Mutapainia ja moottorisahoja. Toimittajat vierailevat ohjelmalaaksoissa ja haastattelevat leiriläisiä. Kyläesittelyssä Kani ja Metsähiiri.

Kajari 3. Kolmannessa leirilehdessä arvioidaan leirilippukuntaportteja, vieraillaan Rauhanturvaaja-laaksossa, suunnistetaan Kartturi-laaksossa, kysytään mitä leiriläisten rinkoista löytyy ja paljon muuta.

Kajari 4. Testissä tentsilet, tunnelmia 24h-ohjelmasta, vierailu Spektri-loungessa ja paljon muuta.