Koululaisten Partioseikkalu

Partiolaiset kutsuvat kaikki 1. ja 2. luokkalaiset sekä koulujen iltapäiväkerholaiset mukaan Koululaisten Partioseikkailuun elokuussa 2017!

Koululaisten Partioseikkailu johdattaa oppilaat partion jännittävään maailmaan! Partioseikkailu koostuu erilaisista toiminnallisista aktiviteeteista, joista riittää ohjelmaa noin viikoksi, esimerkiksi kahden oppitunnin verran päivässä. Kunakin päivänä toimitaan eri teeman parissa. Materiaalista löytyy myös ohjeita partiotapoihin sekä lukuisiin leikkeihin.

Viikon aikana kokeillaan ja opitaan uusia asioita sekä liikutaan luonnossa. Viikko huipentuu yhdessä tehtävään retkeen lähiluontoon. Sen lisäksi, että oppilaat oppivat paljon hyödyllisiä tietoja ja taitoja, materiaali toimii myös mainiona ryhmäyttämisen välineenä.

Materiaali on sidottu valtakunnalliseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan laaja-alaisten osaamisalueiden kautta. Kunkin aktiviteetin yhteydessä on mainittu, mitä laaja-alaista osaamisaluetta se toteuttaa. Lisäksi materiaali mukailee partion kasvatustavoitteita, jotka tukevat lapsen kasvua ottaen huomioon ikäryhmän kehitysvaiheet ja yksilölliset ominaispiirteet.

Tilaa materiaalit

Materiaali on kouluille ja iltapäiväkerhoille ilmainen. Tilaa materiaalit 21.4. mennessä! Pääkaupunkiseudun koulut ja iltapäiväkerhot voivat tilata materiaalit täältä.

Oheisesta linkistä löytyy myös mainosjuliste, jonka voi tulostaa esimerkiksi opettajanhuoneen ilmoitustaululle: www.partio.fi/partioseikkailu/juliste  

Luokat ja ryhmät voivat käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla ja itselleen sopivana ajankohtana, mieluiten elokuun aikana.  

Lisätietoja kampanjasta löydät täältä: www.partio.fi/partioseikkailu