Koululaisten Seikkailuviikko aloittaa jälleen uuden lukuvuoden!

Neljättä kertaa järjestettävä Koululaisten Seikkailuviikko sisältää kouluvuoden aloitukseen sopivia toiminnallisia ja ryhmäyttäviä tehtäviä, joiden avulla lähes 5 000 pääkaupunkiseutulaista lasta tutustuu partiotoimintaan.

1.–3. luokkalaisille suunnatulle Seikkailuviikolla harjoitellaan esimerkiksi luonnossa liikkumista, luonnontuntemusta, ensiapua ja kädentaitoja, tutustutaan partiolaisten perinteisiin, leikitään ja pelataan. Aktiviteetit on suunniteltu siten, että ne voi toteuttaa oppituntien ohessa.

Materiaalipaketit on toimitettu yli 100 pääkaupunkiseutulaiseen kouluun ja iltapäiväkerhoon.  Ilmainen materiaalipaketti sisältää opettajan oppaan ja taitokortit sekä merkit koululaisille.  Paikallisyhdistyksiä eli lippukuntia on myös kannustettu osallistumaan kampanjaan ja tekemään vierailu lähikoulussa.