Kuntavaalit järjestetään 9.4.2017, ja ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden toteuttaa partio-ohjelmaa – onhan partion keskeisimpiä tavoitteita kasvattaa aktiivisia ja vastuuntuntoisia kansalaisia.

Suomen Partiolaisten nettisivuilta löytyy aiheeseen liittyviä, lippukunnille suunnattuja aktiviteettivinkkejä  Vinkit sopivat monenikäisille. Leikkisittekö vaikkapa valtuustohippaa tai vaaliroolipeliä? Vai tehtailisitteko kokouksessa omia vaalimainoksia?

Vaalit ovat myös hyvä tilaisuus tuoda esille partiolaisille tärkeitä aiheita ja vaikuttaa yhteiskuntaan. Lähtisitkö itse ehdolle tai tunnetko hyvän tyypin, jonka kannattaisi asettua ehdolle kuntavaaleihin? Lue lisää ja lähde mukaan vaikuttamaan!

Lisätietoa kuntavaaleista sekä PäPassa Pinja Raitanen, p. 040 768 1186, pinja.raitanen(ät)gmail.com

partioehdokkaat

Kuva: Suomen Partiolaiset