Partiotaitojen vuoden 2017 syys-SM-kilpailut käydään 7.-8. lokakuuta Lapissa, Äkäslompolon ainutlaatuisissa kisamaastoissa. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen Partiolaisten jäsenmaksun maksaneilla, vähintään 14-vuotiailla partiolaisilla. Kilpailussa on sininen ja punainen sarja 14-18 -vuotiaille sekä ruskea ja harmaa sarja yli 18-vuotiaille. Kilpailuvartion koko sinisessä ja punaisessa sarjassa on neljä jäsentä ja ruskeassa sekä harmaassa sarjassa kolme jäsentä. Jos kilpailuvartion kasaamisessa on vaikeuksia, kannattaa puuttuvia jäseniä kysellä vaikka sisarus- tai naapurilippukunnasta.

Kilpailun tehtäväluettelo löytyy kilpailukutsusta, joka on julkaistu kilpailun nettisivulla. Tehtävävinkkejä löytyy kilpailun Facebook- ja Instagram-tileiltä (@elamys2017) ja ne kootaan Elämyksen nettisivuille.

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 20.9. Osallistumismaksu on 90 €/vartio. Vartionjohtaja ilmoittaa koko vartion Kuksaan. Tarkat ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 21.-27.9., jolloin osallistumismaksu on 135 €/vartio.

Omia kykyjään ei kannata epäröidä, vaan kannattaa rohkeasti lähteä kisaamaan! Kisat ovat hyvä tapa kokeilla jotain uutta ja haastaa itseään. Partiotaitokisoista saa monipuolisia partioelämyksiä, jotka muistaa vielä vuosienkin päästä.