Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Tammikuussa kuvitelmamme tämän vuoden kulusta olivat aika kaukana siitä, millaiseksi vuosi todellisuudessa muodostui. Yhteiskunnan hetkellisestä sulkeutumisesta ja sitä seuranneista alati epidemiatilanteen mukaan muuttuneista rajoituksista huolimatta tähänkin vuoteen on mahtunut paljon ihania partiohetkiä: osa somessa, osa pienellä porukalla kasvokkain, osa isomman porukan retkillä tai tapahtumissa ja osa verkossa. Partiotoiminta on jatkunut turvallisesti koronasta huolimatta – kiitos siitä kuuluu kaikille teille lippukunnissa ja piirissä partiota tekeville, jotka olette kehittäneet uusia tapoja tehdä partiota, ketterästi muokanneet toimintaanne rajoitukset huomioiden ja tarjonneet tänäkin vuonna lapsille ja nuorille paikan harrastaa!

Olette kultaakin kalliimpia ja todellakin ansainneet edessä jo häämöttävän joulutauon. Olkoon siis loppuvuotenne täynnä herkkuhetkiä, rentoutumista ja laatuaikaa itsen tai läheisten kanssa. Jatketaan maailman parhaan harrastuksen parissa taas ensi vuoden puolella!

Meidän on aika kiittää koko piirihallituksen puolesta myös kuluneesta kaksivuotiskaudesta: vuoden alussa piirin puikkoihin astuvat uudet piirinjohtajat hallituksensa kanssa. Kiitos yhteistyöstä, osallistumisesta, palautteista, innostamisesta ja innostumisesta!

Rentouttavaa joulun aikaa toivottaen

Pinja ja Tiia
piirinjohtajat 2019-2020

Partiotoimintaa koskevat suositukset ja ohjeistukset päivitetään piirin nettisivuille tammikuussa heti, kun pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on antanut omat ohjeistuksensa 10.1.2021 jälkeiselle ajalle.

Kuvat: Petteri Ojala ja Emma Lahtinen