Luvassa kliffapäivä osa 2 – samoajien ja tarpojien omaa ohjelmaa

Kuva: Antti Kurkinen

Samoajan leirivuorokausi venyy ja paukkuu

Samoajan leiripäivät kuluvat vaihtelevasti pestissä oman pestivartion kanssa ja päivittäin uudistuvassa ohjelmassa. Ohjelman tarjoaman riehumisen, hemmottelun ja uuden kokeilemisen jälkeen löytää samoaja paikkansa samoajaloungesta, jossa saa mahdollisuuden rentoutua.

Laaksoja samoajien ei tarvitse tyytyä ihmettelemään vain etäältä, koska illan pimetessä hurjapäät suuntaavat samoajille tuunattuihin laaksopisteisiin nauttimaan ohjelmasta.

Leiri hiljenee loppupuolella sudenpentujen lähdettyä ja samoajat pääsevät nauttimaan vain heille järjestetystä johtajuusspektaakkelista työpajoineen ja puhujineen. Viimeisenä iltana samoajat juhlivat mysteerisissä megabileissä, joista moni saa vihiä jo ennen leiriä…

24h pelin pyörteissä – ei nukkumispakkoa

Kun sudenpentujen bussit häviävät näkyvistä, alkaa tarpojien ja samoajien vuorokauden mittainen elämyksellinen ja pelillinen seikkailu leirialueen ulkopuolella. Pelissä vartiot ja kylät keräävät pisteitä tehtävistä. Maailma ei aina ole reilu, mutta vartion ja kylän yhteistyöllä pärjää pitkälle.

Pärjätäksesi tarvitsette älyä, kätevyyttä, voimaa, kestävyyttä, iloa, kekseliäisyyttä ja seikkailunhalua. Pääset koettelemaan omia rajojasi seikkailussa, joka ei todellakaan ole vain haikki, Hiippari eikä Punkku.