Meitä on jo yli 11 000!

Viralliset jäsenluvut ovat saapuneet ja PäPan jäsenmäärä on nyt 11 055. Näin olemme myös koko Suomen suurin piiri. Hyvä me!

”Kasvu ei ole tapahtunut itsestään vaan sen eteen on tehty kovasti töitä. Kovat kasvuluvut tarkoittavat, että pystymme tarjoamaan yhä useammalle nuorelle upean harrastuksen, ja se on mahtavaa”, kertoo piirinjohtaja Anna Haavikko.

”Partiolle olisi pääkaupunkiseudulla enemmänkin kysyntää, mutta ryhmänjohtajista on monin paikoin pulaa. Partion voi ilman muuta aloittaa myös aikuisena!” Anna kannustaa ja vinkkaa sekä lippukuntia että partiosta kiinnostuneita aikuisia lähtemään rohkeasti esimerkiksi Urban Bonfire -tapahtumaan 15.9. Pauligin huvilalle Töölöön.

Jäsenmäärä jatkaa kasvuaan

Jäsenmaksun maksaneiden määrä tarkistetaan virallisesti vuosittain aina heinäkuun lopussa. Pääkaupunkiseudun partiolaisten kasvu on jatkunut katkeamatta vuodesta 2013. Viime vuonna partiolaisten määrä kasvoi koko maanlaajuisesti; koko Suomen jäsenmääräkasvu oli huimat 4,8 %.

Kiitos muhkeista kasvuluvuista kuuluu jokaiselle lippukuntatoimijalle! Kiitos ja jatketaan!

Haluatko sinäkin mukaan partioon? Tervetuloa!