Mellunkylän lapset järjestää alakouluikäisille avointa toimintaa leikkipuistoissa

Piirin Mellunkylän lapset -toiminta järjestää ilmaista ja avointa kesätoimintaa juhannuksen jälkeen Kontulan leikkipuisto Kiikussa ja Kurkimäen leikkipuistossa.

– Mukaan mahtuu parisenkymmentä ensin paikalle tulevaa lasta päivittäin. Toiminta on ilmaista, ja käymme yhdessä päivän aikana naapurileikkipuistossa puistoruokailussa. Kesätoimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa alakouluikäinen, eikä mukaan tarvitse ilmoittautua erikseen. Kumpikin kaksiviikkoinen huipentuu omaan retkeen, joka suunnitellaan yhdessä etukäteen, kuvailee toiminnan vastuuohjaaja Anna-Maija Laakso .

– Haluamme näin tarjota toimintaa alakouluikäisille myös juhannuksen jälkeen, jolloin esimerkiksi moni päiväleiri lopettaa toimintansa. Teemme tätä hyvässä yhteistyössä kaupungin leikkipuistojen kanssa, jotka olisivat muutoin täysin kiinni tuona aikana, kertoo Mellunkylän lasten projektipäällikkö Riikka Nenonen.

Toimintaan on palkattu myös apuohjaajaksi Helsingin kesäsetelin avulla alueen nuori.Lisätietoja kesätoiminnasta saat vastuuohjaaja Anna-Maijalta! (Anna-Maija.laakso@partio.fi tai 040-4519163)

Juhannusviikolla pääsee myös vielä mukaan avoimelle retkelle keskiviikkona, jolloin tarjolla on päiväretki Uutelaan! Ilmoittautumistiedot löydät täältä.