Syyskuun ensimmäisenä päivänä aloitti Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uusi asuinaluetyötä kehittävä hanke, Mellunkylän lapset. Toiminta tapahtuu kohdennetusti Itä-Helsingissä Mellunkylän peruspiirin alueella.

– Tavoitteenamme on, että hankkeen kautta saamme partiotoimintaan mukaan yhä enemmän perheitä eri kulttuuritaustoista, kertoo piirinjohtaja Anna Haavikko. Projekti

– Projekti kestää aina vuoden 2018 loppuun asti, ja se nivotaan vahvasti mukaan piirin perustoimintaan, toteaa projektipäälliköksi siirtyvä Riikka Nenonen Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolta.

Tuu mukaan partioon!

– Alueen lippukuntien ja yhteistyökumppaneiden on lähdetty jo suunnittelemaan toimintaa, ja pyrkimys on myös tarttua joustavasti aiheisiin matkan varrelta. Lähdemme liikkeelle perusasioista, menemme sinne missä perheitä on ja pyydämme heidät mukaan, jatkaa Nenonen.

Toiminta tulee näkymään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten viestintäkanavissa, kuten nettisivujen blogiosiossa, Heppu-jäsenlehdessä ja sosiaalisessa mediassa. Projektia on mukana rahoittamassa mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö ja se on osa Suomen Partiolaisten Yhteisvastuu-hanketta, jonka tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä partiotoiminnan keinoin.

Kiinnostaako yhteistyö Mellunkylässä? Ota yhteys projektipäällikkö Riikka Nenoseen niin mietitään mitä kaikkea voidaan yhdessä tehdä!