PaKuuKai_VariWebToimit yhteistyössä nuorten luottamushenkilöiden kanssa ja toteutat heidän kanssaan kaksivuotista toimintasuunnitelmaa. Osaat tukea nuoria aikuisia vapaaehtoistehtävissä toimimisessa ja ohjata heitä haasteissa. Toimit työparina viestintäkoordinaattorin kanssa, jonka kanssa jaatte ulkoisen ja sisäisen viestinnän ja markkinoinnin tehtävät.

Toteutat vuosittain 5–10 sähköistä ja painettua kampanjaa. Vastaat markkinointikampanjoiden kokonaisvaltaisesta toteutuksesta ja hallitset hyvin Adoben taitto-ohjelmat. Olet vastuussa piirin päivittäisestä markkinointiviestinnästä ja nettisivuista yhdessä viestintäkoordinaattorin kanssa. Hallitset eri sosiaalisen median kanavien kohderyhmät ja osaat käyttää Facebookia, Instagramia ja Twitteriä päivittäistyössäsi. Käytössäsi on muun muassa kattava valikoima Adoben ohjelmia, Hootsuite ja ensiluokkaiset työvälineet.

Toimistoarjen lisäksi pääset toteuttamaan tapahtumia yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Sinulla on aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja osaat tukea luottamushenkilöitä projektin eri vaiheissa.

Tehtäviisi kuuluu myös paikallisyhdistysten eli lippukuntien markkinoinnin tukeminen. Piiri tuottaa painettuja ja sähköisiä materiaalia lippukuntien tueksi sekä tarvittaessa muokattavia pohjia sähköiseen materiaalipalveluun. Lisäksi ylläpidät markkinointimateriaalien kuten telttojen, banderollien ja pelien lainauspalvelua.

Haemme aikaansaavaa ja laajoja kokonaisuuksia hallitsevaa osaajaa, jolla on kyky ja pelisilmää toimia yhteistyössä nuorten kanssa luottamushenkilöorganisaatiossa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittää piirin markkinointiviestintää yhdessä luottamushenkilöiden ja työntekijöiden kanssa. Haluat jakaa omaa osaamistasi ja pidät huolta myös osaamisen jakamisesta toimistolla. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Partion tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme eturivin paikan suomalaisessa nuorisotyössä, mahdollisuuden osallistua pääkaupunkiseudun merkittävimmän nuorisojärjestön kehittämiseen ja kasvattamiseen, mukavan työyhteisön Töölössä sekä hyvän työsuhteen edut. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme sinun voivan aloittaa työt 1.9.2016 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse toiminnanjohtaja Mimmu Mannermaalle (mimmu.mannermaa(ät)partio.fi) viimeistään perjantaina 12.8.2016 klo 16.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Mimmu Mannermaa, puh. 040 132 7088.