Pääkaupunkiseudun Partiolaiset hakee vuoden 2020 toimivaa partiojohtajaa ja uutta aikuista!

Toimiiko lippukunnassasi tai alueellasi alle 30-vuotias partiojohtaja, joka on edistänyt tarpojien, samoajien tai vaeltajien hyvinvointia lippukunnassa tai alueella? Ehdota häntä PäPan toimivaksi partiojohtajaksi.

Pääkaupunkiseutulainen toimiva partiojohtaja toimii aktiivisesti lippukunnassaan tai alueellaan, on esimerkkinä muille ja toteuttaa partioaatetta. Piirihallitus haluaa lisäksi painottaa erityisesti tarpojien, samoajien ja vaeltajien eteen tehtyä vapaaehtoistyötä!

Ehdota pääkaupunkiseutulaista vuoden toimivaa partiojohtajaa 20.3.2020 mennessä täällä.

Tunnetko partioon palanneen tai aikuisena partion aloittaneet tyypin, joka toimii lippukunnassa tai alueellaan aktiivisesti? Ehdota häntä vuoden uudeksi aikuiseksi!

Piirihallitus hakee pääkaupunkiseutulaista enintään viisi vuotta sitten partioon palannutta tai aloittanutta aikuista. Toivomme, että uusi aikuinen on sisäistänyt partion arvopohjan ja toimii sen mukaisesti.

Ehdota pääkaupunkiseutulaista uutta aikuista 20.3.2020 mennessä täällä.