Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on päättänyt tiistaina 17.3. siirtää, perua tai järjestää etänä kaikki piirin tapahtumat ja kurssit toukokuun loppuun eli 31.5.2020 asti. 

  • Kaikkia ilmoittautuneita informoidaan järjestelyistä mahdollisimman pian.
  • Tarkemmat tiedot kunkin PäPan tapahtuman tilanteesta löytyvät osoitteesta www.päpa.fi/ilmoporras. Päivitämme tilannetta sivulle jatkuvasti.
  • Lippukuntien kasvokkain tapahtuva toiminta on tämänhetkisen tiedon mukaan tauolla 15.4. asti.
  • Vastaavasti partiolaisten tekemät piirin kämppien 15.4. asti olevat vahvistetut kämppävuorot voi poikkeuksellisesti perua maksutta. Peruminen tapahtuu varausjärjestelmän kautta tai sähköpostilla: timo.paaskynkivi@partio.fi.
  • Piirin toimiston fyysinen asiakaspalvelu Partioasemalla on kiinni ja työntekijät ovat etänä ainakin 13.4. asti (tieto päivitetty 18.3. klo 15). Asiakaspalvelu jatkuu normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät: www.päpa.fi/tietoa-meista/toimisto. 

 Muutoksia kevään Partioviikkoon 

  • Suomen Partiolaiset on päättänyt siirtää Partioviikon aikuisrekrytapahtumat syksylle viikoille 35 ja 36 (24.8. –6.9.). 
  • Lisätietoa Partioviikon tapahtumien osalta päivitetään sivulle www.päpa.fi/ilmoporras ja yleisesti sivulle www.päpa.fi/partioviikko. 

Vinkkejä etäpartiotoimintaan

Suomen Partiolaisten kasvatusvaliokunta on julkaissut ensimmäiset etäpartiovinkit osoitteessa www.partio-ohjelma.fi/etapartio. Materiaalista löytyy aktiviteetti-ideoita jokaiselle ikäkaudelle kullekin viikolle huhtikuun puoliväliin saakka. Kasvatusvaliokunta tekee lisää, jos tarvetta on.

Parhaita etäpartiovinkkejä voi myös käydä kurkkaamassa ja lisäämässä täällä: linkki Padlettiin 

Lisätietoa

PäPan lippukuntien Q&A päivittyy osoitteessa www.päpa.fi/ajankohtaiset/koronavirus-QA-papan-lippukunnille. Sivulta löytyy muun muassa koulutusryhmän tekemä ohjeistus Teams Meeting ja Live -toiminnoista, ja erityisesti siitä, miten mukaan saa myös niitä, joilla ei oo partio.fi-tunnuksia. 

Lue lisää aiheessa Heppumedian laajasta juttukokonaisuudesta: 

www.päpa.fi/heppumedia/korona-sai-partiolaiset-tarttumaan-toimeen-etapartiota-innovoidaan-nyt-vauhdilla.