Partio alkaa taas elokuussa – nyt on hyvä aika tulla mukaan!

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa heitä itsensä kehittämiseen. Partiossa on kivaa, ja samalla opitaan ryhmässä toimimista sekä monipuolisia taitoja.

Partiossa kaikenikäiset saavat

• leikkiä, seikkailla ja pitää hauskaa yhdessä muiden kanssa
  • paljon uusia kavereita
  • ikimuistoisia leirielämyksiä ja mahdollisuuksia ylittää itsensä
  • kansainvälisiä kokemuksia
  • tehdä itse ja vaikuttaa

Nyt on oikea aika tulla mukaan!

Partiotoiminta ja uudet ryhmät aloittavat toimintansa elokuussa, joten nyt on hyvä aika tulla mukaan! Pääkaupunkiseudulla toimivat lippukunnat löydät täältä ja lisätietoa partiosta myös nettisivujemme Tutustu partioon -osiosta.

Mikäli et ole varma siitä, mikä lippukunta sopisi juuri sinulle tai lapsellesi parhaiten, voit kysyä vinkkiä toimistoltamme, puh. (09) 8865 1200 tai papa.toimisto(a)partio.fi

Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan!

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa, ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Lue lisää aikuisten toiminnasta partiossa tai tule tutustumaan paikan päälle Bonfireen, aikuisten iltanuotiolle, joka järjestetään Pauligin huvilalla Helsingissä tiistaina 19.9. klo 18–21. Lämpimästi tervetuloa! Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön.