Ensi lauantaina 26.11. on luvassa partiosäpinää niin Arabianrannassa kuin Kivikossakin! Lisäksi monet partiolippukunnat järjestävät joulumyyjäisiä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Glögia, pipareita, arvuuttelua, arvontaa, leikkejä, askartelua ja adventtikalentereita – tätä kaikkea on luvassa Arabianrannan liikuntapuistossa (Arabianpolku 3) lauantaina 26.11. klo 10–12. Partiolippukunta Kulman Kiertäjät esittelee partiota kaikille lähialueen asukkaille – tulkaa koko perheen voimin tutustumaan partioon! Lisätiedot: Eeva Blomberg, eeva.blomberg(ät)gmail.com ja Kulman Kiertäjät.

Lauantaina 19. marraskuuta järjestettiin ensimmäinen Mellunkylän lasten retkipäivä. Paikalle tuli noin 20 innokasta, pienistä lapsista aikuisiin saakka. Päivän ohjelmassa oli Pokemon-suunnistusta lähialueen metsässä sekä mehunkeittoa retkikeittimellä. Seuraava kaikille avoin tapahtuma on lauantaina 26.11., jolloin järjestämme erilaista touhuamista leikkipuisto Kipinäpuiston (Kivikonkaari 31) sisätiloissa. Vuoden 2017 alusta alamme järjestää ympäri Mellunkylää erilaisia avoimia retkiä ja tapahtumia, tervetuloa mukaan!

kivikon-retkipaiva

Kuva: Riikka Nenonen