Partio näkyy kouluissa ja eskareissa

Syksyllä 2018 pääkaupunkiseudulta mukana Koululaisten Partioseikkailussa on 7200 1. ja 2. luokkalaista lasta ja 160 koulua. Koululaisten Partioseikkailu johdattaa oppilaat partion jännittävään maailmaan.

Partioseikkailu koostuu erilaisista toiminnallisista aktiviteeteista, joista riittää ohjelmaa noin viikoksi, esimerkiksi kahden oppitunnin verran päivässä. Kunakin päivänä toimitaan eri teeman parissa. Materiaalista löytyy myös ohjeita partiotapoihin sekä lukuisiin leikkeihin.

Luokat ja ryhmät voivat käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla ja itselleen sopivana ajankohtana, mieluiten elokuun aikana.  Lisätietoa ja materiaalit: www.partio.fi/ajankohtaista/koululaisten-partioseikkailu

Esikoulujen partioviikko puolestaan keräsi Partioviikolla huhtikuussa 2018 1000 esikoulua sekä 1500 esikouluryhmää ja 24 000 lasta pääkaupunkiseudulta partion pariin. Esikoulujen partioviikko toi hauskaa toimintaa eskarin kevääseen.

Partiolaiset tarjosivat esikoulujen käyttöön ilmaisen suomenkielisen materiaalipaketin, jonka avulla esikoulussa voitiin toteuttaa mukavaa partioaiheista ohjelmaa vaikka koko viikon. Eskariviikko tulee jälleen keväällä 2019! Lisätietoja: https://www.partio.fi/ajankohtaista/esikoulujen-partioviikko