Partiokämppien -ja kurssikeskusten varauskalenteri 2020 aukeaa uudelleen 18.11.2019 myös muille kuin partiolaisille

Lippukuntien vuorot piirin kämpille vuodelle 2020 on nyt jaettu, ja varauskalenteri on uudelleen auki!

Partiolaisia oli jälleen uskomattoman suuri määrä varaamassa vuoroja vuodelle 2020! Varsinkin isot kohteet, kuten Kassu ja Urhola olivat suosittuja. Parhaillaan viisi lippukuntaa olisi halunnut varauksen samalle viikonlopulle. Kaikki eivät haluamaansa vuoroa voineet saada, mutta myös useampi viikonloppu jäi tyhjäksi. Jos lippukunta sai jonkin vuoron, siitä lähti vahvistusviesti varaajan sähköpostiin. Peruutetuista varauksista ei lähtenyt viestejä.

Partiokämppien -ja kurssikeskusten vapaaksi jääneet vuorot ovat 18.11.2019 alkaen kaikkien vapaasti varattavissa osoitteessa varaus3.varauspalvelu.fi/partiolaiset.

Vinkkaa myös vanhemmillesi tai työkavereillesi mahdollisuudesta varata partiokämppä- tai kurssikeskus omaan käyttöön. Varsinkin arkena on paljon vapaita vuoroja esimerkiksi hyvinvointipäivien järjestämistä varten!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kiinteistövastaava Timo Pääskynkiveen (timo.paaskynkivi@partio.fi tai 050 511 2606).

Lisätietoja kaikista kohteista täällä.

Kuvat: Susanna Mikander