Partiokämppien varauskalenteri aukeaa uudelleen kaikille 1.12.

Lippukuntien vuorot piirin kämpille vuodelle 2019 on nyt jaettu! Vuoroja haettiin ennätysmäärä, ja moni varaus oli päällekkäin. Pahoittelut kaikille, joilta vuoro jäi saamatta. Nettivarauskalenteri aukeaa kuitenkin kaikille uudelleen perjantain 30.11. ja lauantain 1.12. välisenä yönä kello 00.00. Tällöin varattavissa ovat kaikki vapaat vuorot. Vuorot jaetaan ensimmäisenä varanneelle. Tutustu varaustilanteeseen osoitteessa www.varaus.partiokämpät.fi.

Varaustilanne 30.12. vuodelle 2019:

  • Kassu vapaana: 21.23.1., 15.17.2., 26.28.4., 3.–5.5., 17.19.5.
  • Urhola vapaana: 25.1., 10.–12.5., 31.5.–2.6.

Partiokämpät on ensisijaisesti tarkoitettu lippukuntien käyttöön, mutta vapaita vuoroja vuokrataan myös partion ulkopuoliseen käyttöön. Oletko esimerkiksi miettinyt työkokousta metsäisessä ympäristössä tai saunaa järvenrannalla työpäivän jälkeen? Partiokämpät soveltuvat moneen eri tilaisuuteen! Kohteillamme pidetään TYKY-päiviä sekä opiskelijoiden ja opettajien virkistys- ja suunnittelutapahtumia. Myös leirikoulut ja seurakuntien tapahtuvat ovat löytäneet kohteillemme. Vuokratuotto käytetään alueiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Alueiden hinnat ovat partiolaisille edullisempia, ja tällä pyrimme mahdollistamaan sen, että partioon voivat kuulua kaikki varallisuuteen katsomatta. Muistathan, että kaikkien kohteiden pihapiirissä voi telttailla ja kiinteistöjen mailta löytyy myös hyviä retki- ja leiripaikkoja.

UUSI KOHDE, UUTTU!

Oletteko jo nähneet kaikki piirin kämpät? Nyt varattavissa on uusi kohde, Uuttu. Uuttu on erähenkinen kämppä, joka sijaitsee Kiljavan leirikeskuksen lähistöllä. Kiljavalle mentäessä Vihtilammintie 25:n kohdalta käännytään oikealle pienelle hiekkatielle, jonka päässä tupa sijaitsee.

  • Majoitustilat noin 8 hengelle (kerrossängyt). 
  • Vesi hanasta, sähköt. 
  • Astiat noin 12 hengelle. 
  • Sauna. 
  • Ulkohuussi. 

Uuttua ei vielä löydy sähköisestä varauskalenterista, mutta voit tehdä varauksen lähettämällä sähköpostia suoraan kiinteistövastaava Timo Pääskynkivelle
(timo.paaskynkivi@partio.fi tai 050 511 260).

Lisää kuvia Uutusta löytyy piirin kuvagalleriasta.