Partiolaiset mukana itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa

Itsenäisyyspäivänä 6.12. lippukunnat ja aluejärjestöt juhlistivat Suomen 101-vuotista taivalta eri puolilla pääkaupunkiseutua. EPT eli Espoon Partiotuki oli mukana seppeleenlaskutilaisuudessa Espoon Tuomiokirkolla. Vantaan Metsänkävijät osallistuivat jälleen Martinlaakson perinteiseen lipunnostoon, samoin Leppävaaran Korvenkävijät omalla alueellaan. Lauttasaaren Luotsitytöt juhlistivat itsenäisyyspäivää ensimmäisen vuoden seikkailjoiden lupauksenannolla ja johtajistobrunssilla, jossa jaettiin myös johtajille ansiomerkkejä. Lisää kuvia juhlallisuuksista löytyy sosiaalisen median kanavista hashtageilla #partioscout ja #päpa.

Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria “Hilla” Ruohola, 29, juhli presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla metsäteemaisessa puvussa. Kuvia puvusta ja koruista löytyy täältä.

Ennen joulua lippukunnat järjestävät vielä perinteisiä joulumyyjäisiä Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Varattavissa on myös reippaita partiojoulupukkeja useilta eri alueilta. Tarkista myös lähimmät partiokuusten myyntipisteet ja tue paikallista partiotoimintaa. Lisätiedot piirin nettisivuilla: www.päpa.fi/joulu.

Kuva: Vantaan Metsänkävijät / Instagram (www.instagram.com/vantaan_metsankavijat)

Kuva: Leppävaaran Korvenkävijät / Instagram (www.instagram.com/leppavaarankorvenkavijat)

Kuva: Lauttasaaren Luotsitytöt / Instagram (www.instagram.com/lauttasaarenluotsitytot)

 

Kuva: Espoon Partiotuki / Instagram (www.instagram.com/espoonpartiotuki)

Koonnut: Susanna Mikander